Zdravím všechny,
o tématu se tu psalo několikrát, ale asi nikdo téma nepřevedl do reality. Mám zájem (i prostředky

udělat modernizaci (přestavbu či jak se tomu bude říkat) dotaženou do konce. Ve výsledku chci velké reprobedny s dobrým zvukem, třípásmovky.
ARO835 mám oposlouchané (KE150 podle návodu s tlumícími panely, 300 litrů objemu), hraje podle mne dobře, ale potřebuje pod sebou bas bednu (počítám s velkými subbasy ARN930), ale nevím, co dát nad to (středy a výšky) a nemám kde odladit výhybku (mám domluvené konečné změření reprobeden v profesionálním akustickém studiu).
Pokud má někdo praktickou zkušenost, jaké vybrat reproduktory a jak udělat výhybku, prosím o radu nebo po vedení projektu (již mám jednu neblahou zkušenost s Thalesem - stále má návrhy ale v realitě nemá na nic čas, můj zesilovač ladí už druhý rok

.
Pokud máte návrh na alternativní bedny v ceně do 20000, které by hrály lépe, než zamýšlená sestava, PROSÍM O TIPY (z velkých beden znám jenom ARS 850 a slyšel jsem poslední tip reprobeden, které ještě pro nějaký výzkumný ústav navrhoval p.Sýkora).
Dík a zdraví LD
pokud