Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 22:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ARM 9308
PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 14:47 

Kraj: ČR - Středočeský
[i]Ahoj... Předem se omlouvám za mé neprofesionální zaměření v oblasti audiotechniky.. jsem spíše, no vlastně zcela pouze amatérsky orientovaný, a v neposlední době jsem se zajímal spíše o led efekty RGB diod strobo, atp.. no, jsem z rodiny, kde se vyrábí kytary, a otec přítelkyně má také truhlářskou dílnu. Tak jsem si říkal, když přítelkyně vystupuje s orientálními tanci že bych nějakej ten projíktek mohl uskutečnit když mám takové možnosti co se týče přístupu k strojům.. Vystudoval jsem Konzervatoř, takže bych používal repro i na vystupování.. no tak k věci..

:ugeek: Úvodem klobouk dolu nad navrženými projekty... doslova slintám nad vaším projektem Megaton MT 18 SUB - B&C 18PZB46. nad tím jsem přemýšlel, a v blízké budoucnosti navrátím sousedům co jim patří.. ale teď jinak... mou životní láskou a ověřenou značkou je tesla... proto se ptám asi na nejhloupější otázku, zda reproduktory této značky, které máte na vašich stránkách, jsou prodejné jen bazarem - již se nevyrábí - nebo jsou i nové... nejde ani o to, že jsou použité, ale schánět je po kusech jako jeden z ostravy, a druhý z Chebu když nakonec chcete čtyry tak je to náročné i z logistického hlediska... konkrétně jsem přemýšlel nad ARM 9308.. poradíte mi někdo, zda se dají odkoupit aspoň v páru??
když mi bylo asi 11 let, měl jsem doma ARN 738.. opravdu kvalitní repro, nejsou moc výkonné, ale krásný zvuk... stal se jim osudným, otčím, když jsem nebyl doma jim vytrhal membrány a rozsekal bedny, s kterýma zatopil... četl jsem, že zde se netrpí vulgarismy - tak se jich zdržím, ale asi chapete, jak jsem byl nas.... a brečel jsem :cry: ty bych chtěl zpět v první řadě... mam na ně už 4 bedny, origoš, ale jak je sehnat :? chtěl bych jich víc... proooosíím poraďte.. skládám filmovou hudbu, takže pár bedýnek na exhibici, a vystoupení... vím že je to slabota, ale do začátku pro vlastní uspokojení... tak když se někdo najde, tak zkritizovat, poradit, navrhnout, zamítnout :D :D papa

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: ARM 9308
PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 15:10 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Zlínský
dobrý den,dva kusy arm 9308 mám.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 15:36 

dobrý, a nějaký kontakt na vás by byl???

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 17:26 
Řádný člen

Kraj:
To nevadí že to máš jen jako koníčka, pokud se člověk chová alespoň trochu rozumně pak v tom nevidím problém. Tesla skutečně už reproduktory nevyrábí, poslední reproduktory nástupnické značky TVM byly vyrobené v roce 2009. Stále jsou však opravitelné takže když máš nějaký reprodzuktor vadný tak nezanedbatelná číst z nich se dá opravit do stavu originálního nebo blízkého. Pokud ty ARN738 ještě máš a neskončily někde ve sběrně surovin tak pokud nejsou i jinak poškozené tak by se o opravě dalo uvažovat. Bohužel v jejich případě ne do stavu zcela originálního, chtělo by to vidět.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 18:24 

no jo, otčímek repráčky vyházel... dal si na nich záležet, takže by ani oprava možná nebyla... je jich škoda... hrály opravdu dobře... občas nějaké vidím na aukru, ale vždy v tu chvíli nejsou prachy... děkuji! :P

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 18:42 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Zlínský
Kubas.xx@seznam.cz
posílal jsem vám meil, přes web.

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]