Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 13:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Subwofer X1
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2009 15:14 

Jawis, právěže si myslím, že to viděl na živo, a já též.

k tvým bodům:
1) ano, je to rozhodně lepší. Porovnávat to ale s tím největším xindlem, to je docela nefér. To spíš ten MT18SUB. jenže ty zas máš jen trošku drátu. Oni musí zakrýt celou plochu.
2) Rozhodně. Dobrý tah.
3)Těžko říct, zda se dá ta montáž u MT18SUB považovat za nedostatečnou. Tahat za to nikdo nebude. Ale malé plus to je.

Dřevotříska - psal jsem to na prodance. Postavil jsem MT18SUB z dřevotřísky, a očima vidím, jak se to vlní a hýbe a rezonuje. Důkladné vyvrutování je samozřejmé... To si myslím, že by si kluci z PD asi k zákazníkům nedovolili, a že tohle překližka nedělá. Věřím, že existují konstrukce, které reproduktorům jako takovým umí sekundovat - třeba EM121 bych z dřevotřísky rozhodně dělal... Ale už ne běžně mechanicky při manipulaci. Abych navázal, ty decibely jsou už vedlejší, ale vím jistě, že při 1200W zesilovači by ta moje bedna vydržela nejvýše tři akce s dopomocí.....

Doufám, že se tě martin neshodí shodit, ale Je potřeba zastávat vysoké standardy i tam, kde nejsou vysloveně třeba pro funkci. Jsou třeba jinde, a je to jeden z příznaků precizní práce.
Pokud chybí, je to prostě ztráta kytičky stejně jako když stobodový test uděláš na 99...

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2009 16:30 

Kraj: ČR - Středočeský
Silně pochybuji že to pletivo bylo tak pevné, pošli na otestování, porovnám s perforovaným plechem. Je hezké že máš týden času zabývat se počítáním bedny z dřevotřísky, to já fakt nemám.
Jak napsal Petr dřevotřísku tak na nějaké levné satelity, jinak se s ní nemá cenu zabývat. Ano je třeba zastávat vysoké standarty. I když bedna z dřevotřísky funguje, tak prostě funguje hůře než ta z překližky a to ve všech směrech.
Napsal jsem svou kritiku buď si z toho něco vezmeš nebo ne případně někdo jiný...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 14 kvě 2009 09:22 

Zdar, včera ve 22:34 jsem úspěšně osadil první ze čtyř subů novotou vonicím G -čkem. Už si klidně pište co chcete vím co mám doma... Je to M A Z E C !!!!!!!!!!

Až tu hradbu naplním celou tak se zase (pokud to nebude pod vaši úroveň) ozvu a zkusím pořídit nějaké video toho jak se nám hroutí garáž.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 14 kvě 2009 09:33 

Kraj: SR - Trenčianský
Hele Jawis super prácička, len tak ďalej. Rád by som si to nieked vypočul:)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 14 kvě 2009 11:58 

Díky Drime,

No pokud sebereš odvahu dojet na severní moravu není problém.

A speciélně pro tebe podání DnB stylu s X1 je podle mě super. Zachovává si to čistotu a přesnost.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]