Zdravím, obracím se zde na Vás s pomocí ohledně mého projektu. Chtěl bych si postavit reprobedny ARS 105x. Co jsem zatím mohl slyšet, tak hrají pro mé uši výborně (mám odposlechnuto pouze pár kvalitnějších beden, jako Shan sněhulák, Tesla ARS 1058, ARS 1034, známého dělané tesly).
Rozhodl jsem se pro tuto možnost, protože finančně si myslím, že poměr kvalita přednesu/cena jsou na dobré úrovni. Co jsem různě četl, tak si je spousta lidí chválí, jak umí krásně zahrát, ti náročnější už ovšem stejného názoru nebyli, ale pro moje amatérské uši a poslech jsou myslím-že plně dostačující.

Prvně jsem se zamýšlel pouze zeptat, zda-li postavit variantu na 4 nebo 8 ohm, krmil bych to zesilovačem NAD 302 stereo integrated amplifier, nakonec si raději ale celkově nechám od Vás ,jistě více zkušenějších než já, poradit, když už to budu stavět, zda by stálo za to zkusit třeba zvětšit objem ozvučnice, nebo zaexperimentovat s BR. Bohužel mám omezený rozpočet, proto raději budu, když se dozvím co je blbost nebo co by stálo za to vyzkoušet. Jsem v Hi-Fi odvětví dosti amatér, takže každá rada pro mě nad zlato.

Snad ale časem budu moudřejší a nebudu mít případně takové hloupé otázky.