Zdravím,
Opět sem přicházím s dotazem. Dříve jsem o aktivních reprobednách nikdy neuvažoval a měl jsem radši zvlášť zesilovače a reprobedny. Ale nyní se vše změnilo. Aparát používám na menší párty a akce do 100lidí víc jich zatím ani nebude. Většinou jsou to soukromé akce. Problém je, že suby se mi nevlezou do osobáku a větší auto nemám. Jezdit na dvakrát je naprd. Navíc na většíně akcích je stejně požadováno, abych hudbu ztišil. A nechce se mi s tím tahat. Asi jsem zlenošil, ale už se mi ani nelíbíli tolik zapojování. Proto jsem se rozhodl že bych si mohl pořídit nějaký set 2x satelit + sub ( zesilovač v subu který krmí i satelity ). Zapojit do elektriky, mixu a hrát během pár minut.
Momentálně mám aparaturu (2x Ev Eliminator i SUB + AA VLP1500 a vrchy VM-812T + bohužel Omnitronic E-600, crossover Behringer X pro)
Nění to nic moc, ale zvukově to zní dobře, ve vyšších kmitočtech si taky nestěžuju. Takže bych chtěl aby ta aktivní sestava měla podobný nebo pěknější zvuk. Na malé oslavy narozenin jsem si pořidil aktivní Behninger B312D a takový zvuk rozhodně nechci

nevím v čem je chyba a výšky jsou otřesné, hlasitě to hraje, ale k čemu, když se to nedá poslouchat jak ty pazvuky trhají uši.
Můj tip je zatím Peavey Triflex 2. Cena max do 30 000Kč.
Byl bych vděčný na názor na tuhle aktivní sestavu, nebo na návrhy jiné.