Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 06:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 687 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sranda musí bejt
PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 14:42 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Nelze to sice házet jen na školství, že je ale ve většině případů na tragické úrovni pravda je.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 15:24 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
TheKytu píše:
Nelze to sice házet jen na školství, že je ale ve většině případů na tragické úrovni pravda je.

Ano, řekl bych je to práce taky příšerné úrovně zpravodajství, publicistiky (jak říkal Werich: Vy jste od novin? Kde? ...), pokleslá úroveň kultury (zejména TV) a pak celého politického spektra. A tam cíleně - viz římské Chléb a hry.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 15:28 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Já každopádně nevidím rozdíl mezi hrůzou z čárového kódu a osočováním EU z manipulace nevzdělanými ovcemi. Oboje je stejně komické.

Pojďme si radši dělat srandu. Tohle zase patří do politiky.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 15:33 
Řádný člen

ransom píše:
Já každopádně nevidím rozdíl mezi hrůzou z čárového kódu a osočováním EU z manipulace nevzdělanými ovcemi. Oboje je stejně komické.

Pojďme si radši dělat srandu. Tohle zase patří do politiky.

Zrovna jsem chtěl napsat, co je komického na tragedii, že z nás šašci z Bruselu dělají pitomce ...
a Tys to už z té srandy vyloučil opravou příspěvku sám. Ano, vůbec to sranda není ...

Ale ano - jde o politiku. Takže ne zde.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 16:10 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Tu sa nejedná o deti.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 16:13 
Moderátor

Mně baví, jak všichni majitelé nějaké té pravdy berou sami sebe smrtelně vážně. Tupé stádo zmanipulované "alternativními zdroji" jednohlasně a nezadržitelně omílá svou mantru o ovcích zmanipulovaných mainstreamem. Opravdu je to naprosto stejný jako to vážně míněné varování před čárovým kódem.
Ne, možná by to tady opravdu mělo zůstat! Je to sranda, a ne že ne. Právě tak ten Brusel: To je tragikomedie, ne tragédie. Banda důležitých hlupáků. Až se omrzí, přijdou místo nich jiní. Ještě blbější.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 16:25 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Akusta: Ty, který voláš po regulaci dovozu z Číny a podpoře českých tradičních výrobců, současně obviníš EU z vymývání mozků ovcím? Vždyť to je na klíč pro takové, jako Ty.
Řekni mi, jak konkrétně Tobě EU vymývá mozek? Kdyby Ti ho vymyla skutečně, tak tady neprudíš s alternativní realitou.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 16:56 
Řádný člen

laminat:
To je teda pěkná píčovina. Asi špatně čteš. Já nepsal, že Brusel vymývá ovcím mozek. To dělají tady doma naši ... Brusel z nás dělá blbce ze všech svými nesmyslnými omezeními.
BTW: pokud máš potřebu osobního rejpání a jiných impertinencí, to mi nevadí ... ale raději do SZ.

Howgh.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 17:19 

Kraj: ČR - Jihomoravský
ransom píše:
Tupé stádo zmanipulované "alternativními zdroji" jednohlasně a nezadržitelně omílá svou mantru o ovcích zmanipulovaných mainstreamem.

Přesně nad tím se vždycky pozastavuju jestli to ten člověk, který tyhle sračky říká, jako myslí vážně...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 18:33 
Řádný člen

ransom píše:
Pojďme si radši dělat srandu.

Já bych s touto Tvojí větou souhlasil. Když jsem tohle vlákno zakládal, myslel jsem si, že to bude takové "vylehčovací" vlákno, kde se oprostíme od techniky, a budeme se jen chechtat ptákovinám.

Současná "náplň" se občas (zaplať pámbů, že ne furt) zvrhává na totální píčoviny a co horší, jsme schopni se kvůli tomu i hádat a sem tam i ne zrovna vybíravou formou. A to za to teda nestojí.

Takže bych byl pro, aby tu i nadále byly veselé blbůstky apod. a netahaly se sem hnoje ... a už vůbec ne politika. Ta byla, je a bude vždycky zdrojem nesvárů ... To je díky principu věci téměř nezměnitelné ...

Děkuju.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 18:52 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
:idea:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 19:37 
Moderátor

https://sport.bazos.cz/inzerat/72073373 ... cz-803.php

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2017 21:38 
Řádný člen

https://files8.adme.ru/files/news/part_ ... 729157.jpg

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2017 20:37 
Moderátor

Napsal jsem dnes prostřednictvím kontaktního formuláře dotaz do Lidlu (i s přiloženou fotkou):

Dobrý den.

Při nákupu v jedné z Vašich prodejen objevil jsem u samoobslužného pultu s čerstvou zeleninou, že zatímco někteří nakupující kupují a odnášejí si svazkovanou zeleninu i s natí, jiní nepotřebnou nať ze svazkované zeleniny, konkrétně z rané mrkve (karotky) odkládají do přistavené bedýnky. Zaradoval jsem se proto v domnění, že takový odpad bylo by snad možno si v malém množství vyžádat. Nať z rané mrkve (karotky) je totiž oblíbenou pochutinou našeho zakrslého králíčka jménem Káča (viz příloha). U pokladny mi však bylo sděleno, k velikému mému zklamání, že kupujícími odložené natě ze svazkované zeleniny vynášet z obchodu nelze.
Je mi nesnadno domýšlet všechny souvislosti, z nichž zmíněné omezení plyne, nicméně připouštím, že půjde o omezení z jakéhosi důvodu rozumné. Pokud mi zákaz vynášení odložených natí potvrdíte, jsem ochoten ho bezvýhradně respektovat. Chtěl bych se ale předem ujistit: Jestliže se dohodnu s některým nakupujícím, že by byl ochoten zakoupit a odnést svůj svazek i s natí, kterou by mi až po nabytí svazku oddělil a věnoval, kde přesně končí působnost omezení? Hned v prostoru za pokladnami? Ve vstupním foyer? Máme raději provést oddělení natě až mimo pozemek parkoviště? Protože vím, že ostraha Vaší prodejny v našem městě je mimořádně bdělá z důvodu menšinových zákazníků, nerad bych se dostal do konfliktu.

Děkuji a jsem s pozdravem
Tomáš Chrastil, Náchod.

Příloha:
Káča.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2017 21:30 
Řádný člen

Kraj:
Budu se těšit na odpověď pokud nějaká bude. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2017 21:39 
Moderátor

Ale jistě. Odpověď přišla obratem, vlastně asi za deset minut:

Dobrý den, pane Chrastile,
děkujeme Vám za Váš e-mail z 7.3.2017.
Společnost Lidl Česká republika v.o.s. zavedla celoplošné opatření, kdy již není možné odebírat z prodejen odřezky od zeleniny, staré pečivo či zboží s prošlou záruční lhůtou.
Jedná se o neprodejné zboží, které je sváženo zpět do logistických skladů a následně likvidováno firmou, která má oprávnění pro jeho likvidaci.
Zákaznický servis naší společnosti 800 115 435 je Vám bezplatně k dispozici od pondělí do soboty mezi 7. a 20. hodinou.
Přejeme Vám příjemný den.

S pozdravem

Lenka Vaňková
Zákaznický servis

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2017 21:54 
Řádný člen

Kraj:
Tedy klobouk dolů Lidlu za rychlou odpověď.Ale jsou krkouni.. Spíš to ale asi bude blbost jednotlivce...
Budeš muset teda Káče koupit i mrkev jinak se k oblíbené nati nedostane. :D
Paní Vaňková musela být z té přílohy stejně asi docela vyřízená. :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2017 22:16 
Řádný člen

scarabeo píše:
Paní Vaňková musela být z té přílohy stejně asi docela vyřízená. :mrgreen:

Já být paní Vaňkovou, vezmu tu přílohu, jdu za šéfem a řeknu:
"Teda šéfe, to byste měl to srdce takovému krásnému králíčkovi nedat kousek natě?"
A šéf, kdyby nebyl hajzl hajzlovatá, by řekl:
"Dobře, paní Vaňková. Nějak to nenápadně zařiďte ..."

jenže ... kdyby. Ale stejně je Káča krásná ...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2017 07:15 
Řádný člen

ZÁTIŠIE:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2017 14:05 
Řádný člen

Kraj: ČR - Karlovarský
to Ransom
Takže příště se jde zkusit Kaufland, Tesco, Coop ... :-)

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 687 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]