Nejjednodušší pro Tebe bude začít se samotným ARZ. Pořádně ho naposlouchat, dlouho trvá než si šíro "sedne". Potom bych uvažoval, co dál. Když ti bude chybět bass, přidat dolů nějakou osmičku nebo desítku. To samý zeshora, když ti budou chybět vejšky, zkusit přilepit RBT. Podle mě je širokáč vhodnej na elektronickou muziku. Spousta nahrávek bývá namíchaná stylem bum-cink. Šíro to dokáže umravnit ve prospěch srozumitelnějších a příjemnějších středů, tudíž se to dá poslouchat aniž by bolela hlava.
Když jsem připravoval stavbu svojich TML, tak jsem s vejškou jako STW počítal od začátku. To ovlivnilo ostatní věci, tunnig SP-200X (nevyužívám difuzor a tudíž šíro jede jenom do 10 kilo), vejška má od začátku svoje místo v bedně. Doteď mě mrzí, že jsem nešel rovnou do RBT-95SQ, ikdyž mi ji Sumac doporučoval

Thales má pravdu, že bez měření výsledků to nebude košér. Nadruhou stranu, kolik DIYerů měří a má poctivě odladěno, sám znám jen hrstku

Zkusmo zabudovat to jde. Já měl štestí, že jsem jakous takous děličku trefil a docela to sedlo. Trefil jsem ji na radu

Další věc co neodhadneš jsou reálný citlivosti reproduktorů. Samý negativa. Jedno to ale má, když tě audio baví a chceš zkoušet a hrát si, není co řešit

Šíro je v tomhle hodně tolerantní, přidáváš v podstatě okraje spektra. Nedovedu si představit ladit doma bez ničeho čistokrevný třípásmo. Ale i tací se najdou
Odkud vůbec jsi? Třeba by se někdo v okolí našel, kdo měří a ladí.
RBT-95: já bych ti je klidně půjčil na zkoušku a poslech, stejně se mi válej v krabičce. Problém je, že už nemám original plastový faceplate. Mám jen svoje hliníkový, určený do auta, tudíž bez horny a minimalizovaný rozměry