Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 08:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 129  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co Vás dnes naštvalo?
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2016 00:51 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
TheLastUnicorn píše:
Na Tu SB X-FI HD samozřejmě ovladače jsou pro Win 7 jsou. On Windows dokonce najde a nainstaluje tu kartu sám. S tím problém není. Problém je v tom, že ta karta padá. Prostě po startu WIN nefungují vstupy (což uznáš, že já se bez toho neobejdu a zvukárnu bez Line IN můžu rovnou vyhodit do kontejneru). Je potřeba kartu od USB odpojit a znovu připojit. Taky pokud je v nějakým USB slotu zasunuta flashka (normální USB klíč), tak po jejo vysunutí spadne i zvukovka. Opět potřeba odpojit a znovu zapojit. Myslel jsem si, že problém mám jen já na mojí motherboard. Bohužel stejný problém mi hlásil kolega, který má tu samou kartu. Ani on, ani já jsme s Win XP tyhle problémy neměli. Problém je pouze u Win 7. A je úplně u prdele, který ovladač se použije. Taky má tenhle problém můj šéf u USB karty od M-Audio.
Naštěstí se mi povedlo konečně plně zprovoznit tu ESI Audiotrak Prodigy - po instalaci starších ovladačů se objevil i "control panel", takže fachají už i vstupy, kter nejde ovládat přes windowsácký mixer.

Creativáci měli průběžně celou dobu jejich existence bordel v ovladačích na většině karet. Poměrně slušnej HW, ale SW byl děs. Furt samé záplaty, opravy a hledání, která verze driverů zkresluje a která ne ...dělal jsem jejich HW leta a srali mě s tím pěkně. Představa, že mám při reinstalaci OS vše hotové za chvilku a pak se dobu srát se ZK ... instalovat nejprve verzi X kvůli licenci a pak na ní aplikovat update Y ... a hlavně mít mraky poznámek, co s čím chodí a co ne :(

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 kvě 2016 10:43 

Akusta píše:
Jako je pravda, že člověk časem leniví a tehdy jsme stavěli zesíky, protože se nic rozumné koupit nedalo ... v pozdějším věku si člověk váží každé chvilky volna a tak si věc raději koupí.
Zesík problém není - ten je za víkend. To spíš vyladit dobré bedny dá práci ... logicky.

Bedny, to problém není, to člověk za víkend oměří a odladí. To spíš odladit dobrý zesík, to dá práci... logicky :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 kvě 2016 13:57 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
To je jasný. Postavit zesík podle schématu je defacto hračka. Ještě větší hračka je postavit dle schématu výhybku. Postavit cokoliv z toho tak, aby to i vypadalo je už fuška - a myslím, že u toho zesíku náročnější.
Vymyslet, oměřit a odladit slušnou bednu zas taky není úplně triviální a i po nějakých letech, co s tím relativně intenzivně dělám se nepasuji za žádnýho machra. Takže rozhodně bych netvrdil, že bedna žádný problém není...Ale vymyslet a odladit slušný zesilovač je imo ještě větší kumšt.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 kvě 2016 14:14 

Já to psal odlehčeně jen jako kontrast, že každej to může vidět jinak, třeba pro mě je zesilovač a cokoliv titěrnějšího než spájet výhybku skoro nepředstavitelný, takže to vidím jako ty :)
A to tvoje schema na předešlé straně, tos celé vymýšlel i realizoval?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 kvě 2016 22:47 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Stala se strašná, opravdu STRAŠNÁ věc. V náchodském hotelu Hynek přestali točit Hrona! Nejlepší pivo v širokém okolí a oni ho přestanou točit! Pane bože - PROČ??? To nestačilo, že Galerie vyřadila z nabídky Plzeň a že donedávna skvělý Primátor 11° pomalu přestává být k pití?
Manželka to skoro obrečela...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 kvě 2016 22:54 
Řádný člen

Kraj:
Asi dostali sklo a ledničky zadara.Pak jim budou taky každý týden čistit zadarmo trubky..Už jsem parkrát viděl ja šla slušná hospoda pro něco takového ke dnu.
Přeju ať to dopadne lépe...
Ps : opravdu by mě zajímalo co tam tedy začali točit snad nééé Krušovice....?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 kvě 2016 23:08 
Moderátor

scarabeo píše:
opravdu by mě zajímalo co tam tedy začali točit snad nééé Krušovice....?

Primátora 10°, 10° černý a 12°. Standardní lokální pivo právě tak na úrovni Krušovic nebo Gambrinusu. Byla doba, kdy se Primátor 11° skoro vyrovnal Plzni, chutnal skvěle a nechal se lejt, ale to je tak dva-tři roky zpátky. Teď už to je něco jako plechovkový Argus z Lidlu.
Já do hotelu napsal rozhořčený mail, servírce jsme dali najevo své zděšení (dřív jsme jim pořád pivo chválili - a oni že prý to rádi slyší...). Co víc dělat?
Těmi službami to asi nebude - Hrona vaří totiž taky v náchodským pivovaru stejně jako Primátora.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 kvě 2016 23:22 
Řádný člen

Kraj:
Pamatuju, že i Primátor býval výborný,ale to bylo v minulém století tak asi v devadesátých letech.No možná se něco změnilo.....nevím..?
Ale už i tady v Poděbradech začali točit někde u řeky třeba i Klášter a jak se pak ještě a rádi i k třeba té Plzni vrátili... :) no snad to dobře dopadne..... ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2016 10:16 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Že by od Primátora nedostali sklo a lednice zadara? Problém je v tom, že kdo tohle dodá, vyžaduje exkluzivitu. Pokud ale hospoda čepuje pivo od Primátora a vyřadila z nabídky Hrona, tak jediný důvod může být nedostatek píp. Průtokové ohřívače piva totiž vyžadují právě všemi pivaři nenáviděná europiva.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 čer 2016 22:47 

Kraj: ČR - Olomoucký
Včera jsem byl u nás v dědině na koncertě ( Rocková Horka )
Bylo tam 7 kapel. Těšil jsem se hlavně na revival nightwish ale po odehrání 3tí skladby jsem znechuceně odešel.
Zvukař by měl z vlastní kapsy vrátit všem vlezné. Všechno v max basech. Totálně zahuhlaný.
Hned jsem jim na fejsbuuuk hodil můj názor ale asi se to někoho dotklo a za 2 hodiny byl můj komentář smazán. Tak jsem zo znava napsal ale znovu vše smazáno. Tak jsem to napsal potřetí ale znova smazáno. Pokud nedáte kladné hodnocení tak jste prostě nežádoucí.Příští rok na to kašlu :evil:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 čer 2016 20:10 
Moderátor

Koupil jsem dnes cestou z práce šestnáct rohlíků a domů jsem jich dovezl jen sedm.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 čer 2016 22:52 

Spapal je pejsek, nebo nějaký nepřizpůsobivý občan?

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 čer 2016 23:09 
Moderátor

Já. Normálně jedu z práce deset minut. Teď předělávají silnici a jedu dýl. Takhle to dopadlo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 čer 2016 23:47 
Řádný člen

Petr Berka píše:
Spapal je pejsek, nebo nějaký nepřizpůsobivý občan?

Tomáš se zachoval jako velice přizpůsobivý občan. Viděl, že hoši na silnici potřebují více času, tudíž nenadával a uklidňoval se žraním čerstvého pečiva. Ještě, že byli rohlíčky čerstvě vypečené ... :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 00:11 
Moderátor

Akusta píše:
Ještě, že byli rohlíčky čerstvě vypečené...

Jakého rodu že jsou rohlíčky?
Mimochodem, byly gumový.
A na hochy od silnic kašlu. Před týdnem odfrézovali asi půldruhého kilometru silnice v celé šířce až na podklad, vykolíkovali dva uzounké jízdní pruhy a zmizeli. Za tři dny do toho vymlátily kamióny pěkné jámy, kterým není jak se vyhnout. A po týdnu se hoši objevili znovu, vyfrézovali napříč cesty asi dvanáct na píď hlubokých rigolů a zase zmizeli. Hned se jezdí líp.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 00:36 
Řádný člen

No Tome, to jsem se tedy vyznamenal :D
Já, který si dávám pozor na pravopis a češtinu znám, se takhle debilně upíšu ... ostuda - fuj.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 06:43 
Moderátor

Opravdu by ses měl stydět alespoň 48 hodin. Pravopis jako redachtor zpráv iDnes...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 08:51 
Řádný člen

ransom píše:
Opravdu by ses měl stydět alespoň 48 hodin. Pravopis jako redachtor zpráv iDnes...

Stejně jsi mrcha. Místo, abys mne obratem upozornil v SZ, abych si opravil chybu (u mne je to překlep, takovéto píčoviny ze mne běžně nepadají - navíc jsem přišel z hospody ...), tak mi následným příspěvkem znemožníš, abych to opravil :lol: . Svůj opravit můžu. Tvoji citaci už ne ... Grrrr

Ale o nic nejde. Vzal to ďas.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 10:35 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
No vidis. Kebi si vedela poriadne pisat, tak bi sa to nestalo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 11:42 
Moderátor

Jsem docela zariskoval, co? Dráždit ožralýho vzdělance, na to už jeden musí mít sakra kuráž.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]