Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 10:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 316  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co vás dnes potěšilo?
PříspěvekNapsal: 16 dub 2014 23:12 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
ransom píše:
Co by to jen mohlo být? Já tam sakra nevidím jak moc to je malé. ARS815? ARS710?

Uhádol! Je to na ARS 710. A keď už teda preberáme príbehy zo života, tak v tejto súvislosti mám tiež jeden. Vynasnažím sa zároveň, aby aj krasomluva bola dostatočne farbistá...

I jal som sa jedného dávneho dňa tohto činu, poneváč spanilý zjav ARS 710, hoc’ len z fotografie matne zazrený, zanechal vo mne stopu hlbokú, priam nezmazateľnú. Navzdory faktu vtedy ešte neznámemu, že ozvučnica tá sa spredu otvára, svetlo sveta uzreli dve sestry rodné, otvárateľné zozadu.. K činu tomuto primäli ma konštrukčné rozdiely medzi prvými a neskoršími sériami. U prvých totiž predná stena omnoho tenšou jest a na fotografii nejasnej, javí sa sťa pevná, do drážok vsadená. Podľahnúc tejto vidine mámivej, ... spravil som proste dve, čo sa otvárajú zozadu :| . Ale na funkciu to nemá vplyv (presnejšie - na ich funkciu).

A teší ma, že okrem mojich ARS 710 sa na webe konečne objavili aj ďalšie, dokonca s textilákom a presne v tom prvom prevedení. Tak porovnávajte:
http://peca.g6.cz/obrazky/ars710/3.jpg

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 dub 2014 23:32 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Ciplox píše:
A keď už teda preberáme príbehy zo života, tak v tejto súvislosti mám tiež jeden. Vynasnažím sa zároveň, aby aj krasomluva bola dostatočne farbistá...

I jal som sa jedného dávneho dňa tohto činu, poneváč spanilý zjav ARS 710, hoc’ len z fotografie matne zazrený, zanechal vo mne stopu hlbokú, priam nezmazateľnú. Navzdory faktu vtedy ešte neznámemu, že ozvučnica tá sa spredu otvára, svetlo sveta uzreli dve sestry rodné, otvárateľné zozadu.. K činu tomuto primäli ma konštrukčné rozdiely medzi prvými a neskoršími sériami. U prvých totiž predná stena omnoho tenšou jest a na fotografii nejasnej, javí sa sťa pevná, do drážok vsadená. Podľahnúc tejto vidine mámivej, ... spravil som proste dve, čo sa otvárajú zozadu :| . Ale na funkciu to nemá vplyv (presnejšie - na ich funkciu)

Rozumím. Prostě jsi někde viděl bedýnky, tak sis je udělal taky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 dub 2014 23:39 
Řádný člen

To nebolo pre mňa. Keď má niekto v chalupe ARZ 36x, no nesprav to. Veď to poznáš, čo človek nespraví pre malé ARZ-ko... Ale ani ja som potom neodolal a zohnal som si originál továrenské 710, novšie s gumákmi.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 dub 2014 23:57 
Moderátor

Já vím. Vidět opuštěný reprák, to je skoro jako vidět hladového psa. Člověk se o něj prostě musí postarat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 09:55 
Řádný člen

ransom píše:
Já mám telefon origo z český distribuce, na dvouletý záruce. Telefonuje, semeseskuje, budí, v noci fajně svítí (vidím cestu na 30m), můžu s ním jebnout o beton nebo ho utopit, aniž by mu to ublížilo a baterka vydrží při běžném používání dva týdny. Stál 2280Kč i s poštovným.

Smiem vediet co je to za telefon? Lebo hentake vlastnosti ma skoro kazdy starsi tlacitkovy telefon :D a z novsich SE xperia neo - len s tym betonom, nie jebat ale len padat a bude v pohode a baterka tak tyzden, pri vacsom telefonovani atd okolo 4-5 dni a potom este SE Vivaz - ten mozes o beton aj trochu jebat ale zas baterka je nahovno, iba nejake 2-3 dni.
Tieto informacie su overene a pravdive, ale kus od kusu sa telefony mozu lisit a ine dotykove telefony som nevlastnil takze nemozem potvrdit ich odolnost.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 10:50 

Kraj: ČR - Liberecký
Možná má nějakého caterpillara....

http://mobilni-telefony.heureka.cz/caterpillar-cat-b25/

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 12:29 
Řádný člen

Hentoho ale nie, ten nema svetlo :D A podla jeho popisu moze mat naozaj hocico :D Aj ked dotykovy telefon mat asi nebude, aj ked u neho nikto nikdy nevie :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 17:46 
Moderátor

Když už teda musíte rozebírat, co mám za telefon:
Telefon mi slouží výhradně k telefonování, ne jako hračka. Nosím ho v kapse montérek, někdy mi spadne z několika metrů, práší se na něj, můžu ho utopit. Preferuju tlačítka, lechtivé telefony nemám rád. Svítilnu nemusím listovat někde na šesté straně nabídek mezi předpovědí počasí a piškvorkama, prostě zmáčknu tlačítko na boku. A mám rád konzervativní menu, na které jsem byl zvyklý od Nokie.
Přiznávám, že velice, ale opravdu velice nemám rád značku Samsung, nicméně s tímto jsem po roce používání spokojený bez jediné výhrady.

A co mě potěšilo: Zkouším dělat tišťáky přežehlením předlohy z laserovky na obyčejném křídovém papíře a ono to opravdu funguje!

Naposledy upravil ransom dne 17 dub 2014 18:08, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 18:06 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Zlatá slova :)
Taky nesnáším půlhodinový rituály, než si zatelefonuju. Zlatý čudlíky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 18:11 
Moderátor

Co opravdu k smrti nesnáším, tak z mládežnických telefonů neposlouchatelně škrundající muziku. To bych fakt blil. Zlatý jezevčíky přes rameno.
Mladej čtyřicetikilovej debil si pustí šepotající švitorku a hned se cítí jako vazba negr s metrovým ghettoblasterem.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 20:18 

Když už ghetoblaster tak jedině SHARP VZ 2000 nebo 2500. :mrgreen:

Obrázek

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 21:09 
Řádný člen

No jo, aj mna to neskutocne sere ked ide okolo mna niekto komu z mobilu skvrka nejaka muzika a o to viac ma stve ze vacsinou to ani neni muzika ale nejake neskutocne kokotiny ako hip hop atd... A co sa tej jednoduchosti telefonu tyka, tak tie moderne telefony su na zakladne veci ako telefonovanie, svietenie baterkou atd dost jednoduche :D Vy starsi ludia na to len nieste zvyknuti. Aj ja som donedavna fungoval s tlacitkovymi sony ericssonmi a tie telefony milujem, su uplne uzasne, ale s novymi telefonmi sa mi pracuje lepsie, len je problem medzi nimi najst nieco co je dobre a zaroven to neni urcene na odhrnanie snehu (lopata) a aj to daco vydrzi. Zatial mam xperiu neo - dobre to je dost, ma to "len" 3,7" display takze je to pomerne male a hlavne je to fest odolne - digitizer ma z vyse 1mm hrubeho SKLA (nie to take plastove sklo co je dneska nakazdom lacnom telefone) a ma dost pevnu konstrukciu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 21:23 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Den, kdy zmizí z trhu poslední telefon s HW klávesnicí (resp. den o něco později, až mi poslední takovýto telefon umře) bude dnem, kdy skončím s mobilní komunikací.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 21:51 
Moderátor

neclovek píše:
Vy starsi ludia na to len nieste zvyknuti.

To není věkem. Jsem zvyklý pracovat s velmi složitými zařízeními a neustále mám energii se učit fůru nových věcí. Nesnáším jen zbytečnosti, které nedávají smysl a nemají praktické využití. Znám řadu lidí, kteří mají iPhone a jen jediného, jemuž iPhone opravdu účinně pomáhá při organizaci života a práce. Pro všechny ostatní je to jen předražená stylová cetka, se kterou impotentně tratí čas.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 21:56 
Moderátor

neclovek píše:
No jo, aj mna to neskutocne sere ked ide okolo mna niekto komu z mobilu skvrka nejaka muzika a o to viac ma stve ze vacsinou to ani neni muzika ale nejake neskutocne kokotiny ako hip hop atd...

Ať si každý poslouchá po libosti, co se mu líbí. Chrochtající mobily a ducající auta ale obtěžují a je fuk, jakou muziku si tam kdo pouští. Podstatný je ten otravný uchu protivný akustický smog, protože se nedá neposlouchat (stejně jako se nedá nedýchat smrad).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 22:06 

To můžou být třeba i ohulený otevřený sluchátka (například Porty Pro) v autobuse. To dokáže taky otravovat. Prostě mě nezajímá co poslouchají ostatní a naopak.

Jinak ten mobil opravdu není o věku. Tátovi je přes 50 a taky má Androida. O tom to není, je to čistě o preferencích.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 22:13 
Řádný člen

Nejde o Androida, mám smartphony od úplně prvních (Nokia 3650). Jde mi jen a jen o to, že nesnáším dotykovou klávesnici (jinak mi dotykové displeje až tak nevadí, třeba v autě nebo na tabletu).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014 22:19 

Je fakt že já měl kdysi Fujitsi Siemens Pocket Loox T810a ten měl normálně qwerty klávesnici. Nikdo mi to nevěří, pač ty tlačitka byly opravdu titěrný, ale fakt se na tom perfektně psalo.Holt kmatová odezva je zatím nepřekonaná. Později jsem měl s qwerty i Androida, jeden z prvních Google G1. Od té doby jsme jich už moc neviděl.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 dub 2014 10:43 
Řádný člen

ransom píše:
neclovek píše:
Vy starsi ludia na to len nieste zvyknuti.

To není věkem. Jsem zvyklý pracovat s velmi složitými zařízeními a neustále mám energii se učit fůru nových věcí. Nesnáším jen zbytečnosti, které nedávají smysl a nemají praktické využití. Znám řadu lidí, kteří mají iPhone a jen jediného, jemuž iPhone opravdu účinně pomáhá při organizaci života a práce. Pro všechny ostatní je to jen předražená stylová cetka, se kterou impotentně tratí čas.

Tak s tym uplne suhlasim, hromada ludi si kupuje predrazene telefony len na to aby si nieco dokazovalo a vypadali "cool" alebo co, ja si kupujem telefon podla toho co od neho potrebujem a co nie a dovolim si tvrdit ze telefon s androidom ktory by vyhovoval mojim poziadavkam asi ani neexistuje a to od telefonu chcem len aby nebol lopata, aby bol kvalitne spracovany a aby bol rychly...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 dub 2014 11:01 
Řádný člen

Měl jsem s qwerty klávesnicí Nokii E 61, pak E 72 a když umřela, tak mi slepice ve Vodafonu vnutila nějakou C 600, co měla výsuvnou qwerty na boku, s tím se vůbec nedalo pracovat, navíc ten dotykovej displej měl neuvěřitelně pomalou odezvu, ani procesor nějak nezvládal a furt to zamrzalo, tak jsem Nokie znenáviděl (jinak jsem měl od samého začátky GSM jen Nokie snad asi na dvě výjimky - Sony CM-DX 1000 a Motorola 8700) a koupil jsem si BlackBerry 9780. To byl snad nejlepší telefon, jaký jsem kdy měl, bohužel onemocněl na modem, což je pro mne moc důležité, tak jsem si koupil Q10 ale to už není pořádné BlackBerry. Zmizelo zelené a červené tlačítko a touchpad, jejichž funkci převzal dotykový displej.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 316  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]