no, v prvom rade ti dakujem za odpoved... vies, nemozem ist do vacsieho priemeru repraku, nakolko ako vravis "minibudku" mam uz od vyrobcu urobenu, cize som jej /a hlavne mne!/iba chcel pomomoct lepsie sa u mna "adaptovat"

... ten jej zvuk je otrasny, mal som v plane vymenit tie strasne cinske smejdy za nieco lepsie a dopriat si trochu pocuvatelnejsi zvuk.. aj tak objem tej bedne nezmenim, a montazny otvor pre basak je 180mm... nemozem si dovolit 10", jedine ze by som ku reprakom pridal dalsi TS parameter a to "Box damage"
no neodymov sa akosi obavam, zrejme preto ze o nich nic neviem...strasi ma a asi zbytocne ta mala cievka...
a este nieco k tebe a k ludom tebe podobnym ako na tomto fore su hojne zastupeni... si /ste/ zrejme dobry odbornik /odbornici/ a co sa mne paci najviac je, ze aj napriek nasim /zatial laici/ castokrat hlupim a neodbornym otazkam vies reagovat bez zvysenia tlaku, ci ironickym poznamkam... ved kazdi nejako zaciname... odpovedas /odpovedate/ odborne a fundovane, a co je asi najviac, ze aj nezistne... je fajn ze este su ludia ktori chcu pomoct a podelia sa o svoje vedomosti aj s inymi.... hm, nechcem byt vlezly, ale neodpustim si vase ceske slovo " směkám"... a dík
samozrejme podakovanie patri vam obom co ste reagovali...