Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 06:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 316  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co vás dnes potěšilo?
PříspěvekNapsal: 01 bře 2013 14:18 
Řádný člen

Kraj:
Tak to by se ti Ransome tenhle kousek líbil - BM450. Elektronkový dvoukanál 2x50MHz s celkem slušnými možnostmi nastavení. Však si ho viděl. Moc krásný historický kousek. Přeci jen není běžně k vidění v provozu elektronkový vošklivoskop a když ano tak je to často jen nějaký pomalý a jednoduchý stroj takže dnes ne moc použitelné (jak na co). Tímhle se ještě dělat dá takže mě těší dvojnásob že to není jen nějaký exponát na koukání.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2013 16:51 

To je prauda. Ale o to specifičtější a lépe placený je pak obor vývoje :lol: .

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2013 17:20 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Mě dneska potěšilo, že pan Fáborský, co má ve Skalici (kde pracuju) bazar, zlevnil tenhle hezký receiver. Ve skutečnosti vypadá líp než na fotce. Asi podlehnu závislosti.

http://elektro.bazos.cz/inzerat/2212739 ... ioneer.php

Thales: BM450 jsem si kdysi neodnesl z výzkumáku, protože se mi už prostě nevešel do garsonky. Ještě spolu se spoustou jiných věcí. Dlouho jsem se pak tloukl do hlavy.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2013 19:16 
Řádný člen

Kraj:
Kdyby ses tloukl do hlavy ještě teď tak tu mám ještě BM430. To je velice podobný stroj, jen je pomalejší a je trošku chudší. Jen je v neznámém stavu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 bře 2013 20:26 
Řádný člen

Kraj:
Tak dneska mi doma přibyla radost a starost. Udělal jsem si radost a pořídil jsem si BM455 - měřič výkonových tranzistorů. Těšil jsem se že budu moci zlikvidovat svůj vlastnoruční bastl, který jsem za tímto účelem používal. Protože jsem vždy předpokládal že to BMko pořídím (i když jsem chtěl tu novější verzi E) tak jsem bastlu nikdy nedal rozumnou formu, víceméně fungovalo dlouhodobě na tácku formou vrabčího hnízda (ano fuj já vím). Ale když ono to BMko je strašlivě velká kráva že nevím kam s tím! Nikde tu na něj nemám místo abych ho mohl mít nějak normálně po ruce. Mám z toho teď rozpačité pocity. Bastl se mi vlezl do kouta na stůl a dal se kdykoliv snadno dát pryč.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 bře 2013 14:39 

Kraj: ČR - Pardubický
Dnes jsem objevil v Mrazírnách v Dašicích mezi regalem se zeleninou a jogurtama vyprodej kabelu cinch - cinch od firmy Banbridge kus za 3kč tak jsem je vzal všehcny no pořad leši než ty mrchy od firmy Hama , ještě tam teda měly opticky kabely od stejne značky ale ty jsem jim tam nechal No nekup to :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 bře 2013 18:30 
Řádný člen

Kraj: ČR - Liberecký
tak mě potěšilo,že sem se v sobotu vrátil z nemocnice po operaci vnitřních hemeroidů 4.stupně. byl sem tam od středy 27.2. . ten den mi nedaly najíst protože sem měl den před operací. večer mi zřízenec oholil zadek a dal mi klistýrek a abych toho neměl málo,ráno sem dostal ještě jeden, před operací sem dostal plno injekcí proti bolesti,uklidnění,srážlivost krve atd.... na sále mě čekalo křeslo z gynekologie a dál už si nic nepamatuju,jen sem se probudil na pokoji s ohromným tlačením zadku,byl sem jak po opici a spal sem od narkozy 10:00 až do 18:00. největší problém bylo,že sem se nemohl vyčurat,takže mě čekalo cévkování....moc pěknej zážitek,pálilo to jako blázen.v nemocnici sem byl od středy až do soboty jen na čaji,nedaly mi najíst,protože sem měl obrovský hemeroidy a prej bych tak brzo stolici nezvládl.takže první stolice byla až v pondělí...pánové,pokud ste to nezažily,tak buďte rádi. musel sem tlačit jako blázen,byla to hrozná bolest,jako když chcete vytlačit velkej tvrdej kámen,tlačil sem takhle asi 15minut a málem sem utoho omdlel a po tom snažení ze mě vylezl bobek velkej jako pecka z třešně a hlavně kolik krve ze měvyteklo. další stolici sem měl dnes a ta už byla trochu lepší,sice to bolelo jak ďas a připomínalo mi to jako když se zadku tlačim ježka proti srsti,ale po 10ti minutách to bylo venku ale to už sem před tím byl narvanej práškama proti bolesti,doufám že příští stolice už bude lepší. tak doufám že sem tímo příběhem nikoho neurazil ;-) a chtěl bych tímto vás,kteří stim máte nějaký počáteční problémy upozornit,běžte se nechat prohlídnoud,dokud to bude mít hladší průběh,než u mě.

takže zdar a sílu PINDAK ;-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 bře 2013 18:49 
Moderátor

No tak se hlavně pořádně vyhoj. Ono to časem přejde. Synovcovi teď dělali jánevímkolikátou plastiku konečníku. Chodí na to co dva roky od narození. Do pěti měl vývod...

Thales: Já už se do hlavy dávno netluču. Díky za nabídku, ale já to nemám kam dávat. Vím, jak by to dopadlo: Nejdřív starý Metrácký osciloskop, pak starý Metrácký můstek, starý Metrácký generátor... Víš, jaký to jsou jarmary. Lituju jenom RLCG metru, že tam zůstal.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 10:42 

pindaku to není úplně bežná nemoc na ten věk. Měl bys něco bližšího k příčinám?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 bře 2013 14:39 
Řádný člen

Petr Berka píše:
pindaku to není úplně bežná nemoc na ten věk. Měl bys něco bližšího k příčinám?

no ono, příčin může být víc. tak nějak už v 15ti letech sem pocítil že můj konečník není zcela v pořádku a že z něho cosi maličkýho leze a tlačí to,jen sem to nikdy neřešil.může to být dědičný,protože to má i můj táta,ale ten si to hned sám vyléčil koupelema, pak je to sezením na studeným,což jako zedník sem často seděl na studeným betonu,pak je to dlouhým sezením se zapařením,což u PC sem kolikrát proseděl dlouhý hodiny.možná to taky bylo tím,že sem denně chodil až 5x na stolici,takže to asi bude jedno k druhýmu

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 12:47 

Je to sice celé dost OT, ale dík za info. No, snad ti to aspoň při těch útrapách nějak vyřešili definitivně, a jen se to bude nějak dolečovat a nebudou následky. Držím palce.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 14:49 
Řádný člen

Kraj:
Koukám že se to tu na fóru nějak rozmáhá ty nemoci. Nejdřív Sinclair, pak já, teď Pindak. Že by to bylo rostoucím věkem?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 16:07 
Řádný člen

Thales píše:
Koukám že se to tu na fóru nějak rozmáhá ty nemoci. Nejdřív Sinclair, pak já, teď Pindak. Že by to bylo rostoucím věkem?

spíž nesprávný styl uspěchaného života,ale taky se není čemu divit,když do sebe denně rvem všelijaký sračky

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 17:28 
Řádný člen

Kraj:
To jo, to řiti zcela jistě neprospívá. Viz statistiky rakoviny tlustého střeva.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 18:58 
Řádný člen

Thales píše:
To jo, to řiti zcela jistě neprospívá. Viz statistiky rakoviny tlustého střeva.

a proto doporučuji jíst hodně zeleniny a hlavně ovesný vločky alespoň k snídani,je vtom spousta vlákniny,který střeva ke správnýmu fungování neodmyslitelně potřebujou. a hlavně hodně pít,denně byste měly vypít cca až 4litry tekutin

jen bych chtěl dodat,že každá nemoc má své dobré stránky,například já sem díky tomu z 95kg zhubl na 80kg ;-)

Naposledy upravil pindak dne 09 bře 2013 12:44, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 bře 2013 21:56 

Kraj: ČR - Pardubický
Moje dnešní radost

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 bře 2013 22:45 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Dnes náhodně nalezen, a taky zabaven ve prospěch jeho zachování a renovace :twisted:

Už dostal pěknou spršku, očistu, vyfénovanej, ted se ještě čistí. Zbývá pak namazat a vyčistit nějak ty plasty sou celý špinavý od barvy.
A ještě nějak splašit někde ten pás barvy ten co tam je už zažil asi svý a je celkem zkoucenej

Optima M16
http://machinesoflovinggrace.com/ptf/EuropeOptima.html

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 bře 2013 00:04 
Řádný člen

Kraj:
Kdybys řekl mám tu pěkný psací stroj Consul v originálním koženkovém kufru (nepoškrabaném, nevyblednutém) s veškerým příslušenstvím (včetně nástrojů na čištění) a manuálem pro údržbu. Samotný stroj je nijak nezapatlaný, nezaprášený a neopotřebený (celou dobu uchováván v origo obalu). Prostě jako by sis ho zrovna koupil v krámě. Nemusel by ses mordovat s tímhle krámem. Fotky mám kdyby to někdo chtěl.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 bře 2013 09:37 
Moderátor

Tak mi dorazil pár ARN734, který jsem vykšeftoval za něco jiného. Velice pěkné už teď, nevybledlé membrány, modrý lak v pořádku, jen guma potřebuje zákrok a budou jako nové. Vůbec nevím co s nimi budu dělat, ale mám radost.

Online Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 bře 2013 10:34 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Úplně nejlepší, co bys s nima mohl udělat by bylo, kdybys je vykšeftoval s Ciploxem zase za něco jiného - on má rozpracovaný projekt 1PF 067 08 ve verzi 4 ohmy a ty basáky nemůže sehnat.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 316  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]