Tak jsem jeste vyhrabal pod posteli tuto nadhernou vez. Stara poctiva prace. Hi-Fi sestava ze 4 samostatnych komponentů, DVD přehrávač, tuner s RDS, DTS, MW/FW,
MP 3 player s HDD 40GB, zesilovač, výkon 2x50W, USB připojení k PC, 2x scart, S-video, ekvalizér, audio L plus R, koax.digital, dálkové ovládání, čistý, silný dynamický zvuk, dolby digital, dřevěnné repro, komponenty kvalitní kov, žádný bakelit!!!, čelní panely broušený hliník, kovové ovládací prvky, VFD displeje...
Udavany vykon to urcite bude mit. Kdyz jsem vytahoval zesak z krabice, malem mi upadl, jak je tezky. Na plose cca 30x30cm zabira toroidní trafo asi 1/4 (prumer 16cm).
Zesilovač:Výstupní výkon.........50 W × 2
Kmitočtový rozsah....20 Hz – 20 kHz (+1/-3 dB)
Aktivní regulovaný nízkootáčkový ventilátor
Original bedny "syčí" výšky a pořadne duní. Ale 1PF 067 08 akorat "syčí" vysky, ale dost malo duní. To same jako u JVC TH-L1, ten ale ma na predni kanaly omezeni. Tento nema omezeni.
Takze by chyba byla v tech 1PF 067 08? Zbavit se jich a koupit jine? Jake Tesly?
Manual s komplet technickymi daty zde:
http://speedfile.cz/cs/58980/neon-ne-1204-pdfDVD ani radio z toho nepouzivam, myslel jsem ze by to byl dobry zesik k 1PF 067 08.