Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 23:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jake levne PA reproboxy
PříspěvekNapsal: 24 dub 2012 23:36 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Ahoj,jsem tu novy a rad bych slysel nazor na levne PA reproboxy,schanim neco do velke dilny a na menci venkovni party. Co byste mi doporucili za bedny? Nevadilo by mi neco i starsiho. Diky za rady Martin

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Jake levne PA reproboxy
PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:41 
Řádný člen

Kraj: ČR - Liberecký
martin_a4 píše:
Ahoj,jsem tu novy a rad bych slysel nazor na levne PA reproboxy,schanim neco do velke dilny a na menci venkovni party. Co byste mi doporucili za bedny? Nevadilo by mi neco i starsiho. Diky za rady Martin

záleží na tom kolik chceš investovat,a co si máme představit pod ,,menší párty,, ?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 22:34 

Kraj: SR - Košický
Ano všetko zaleži od toho kolko chceš do toho investovat.

Bedna bude musieť vedieť aj basovať čiže bude vyhodnejši 15" no je to už pomerne veľke vonkajšie rozmery cca 40*70*40 či ti to nebude v dielni zavaziat.
Ako minimum vidim Eminence Beta-15 + Selenium DT150 je to pomerne lacné a už to voľaco uhraje, od toho lacnejšie sa už neoplati...
Obľubena klasika je EM151 osadne buď z Em Dleta(kappa)15LF+vyšky alebo Selenium 15PW5 (ten sa mi zda lepši), pripadne zoohnat stare teslacke bedne tie co mali po 6 vyskacov a prerobiť to na jede HF driver, dakde tu bol projekt, hra to pomerne slušne najme ak nieje k dispozicii vykonnejši zosilnovač, ktorý si priam moderné reproduktory pýtajú.

Pokail by nevadili večšie rozmery tak kompromisne riešenie je aj 18"+1" kdesi som čital že niekto vyskusšal B&C Speakers 18PS76 + RCF ND1411-M podľa navrhu PD, na danu cenu to ponuka údajne nadštatddardnu porciu basov a aj stredne pasmo to hra relativne vyrovnane. Cenovo je to drahšie.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 22:55 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
djmayo píše:
Ano všetko zaleži od toho kolko chceš do toho investovat.

Bedna bude musieť vedieť aj basovať čiže bude vyhodnejši 15" no je to už pomerne veľke vonkajšie rozmery cca 40*70*40 či ti to nebude v dielni zavaziat.
Ako minimum vidim Eminence Beta-15 + Selenium DT150 je to pomerne lacné a už to voľaco uhraje, od toho lacnejšie sa už neoplati...
Oblubena klasika je EM151 osadne bud z Em Dleta(kappa)15LF+vysky alebo Selenium 15PW5 (ten sa mi zda lepsi), pripadne zoohnat stare teslacke bedne tie co mali po 6 vyskacov a prerobit to na jede HF driver, dakde tu bol projekt, hra to pomerne slusne najkme ak nieje k dispozicii vykonnejsi zosilnovac.
Pokail by nebvadili vecsie rozmery tak kompromisne riesenie je aj 18"+1" kdesi som cital ze niekto vyskusal B&C Speakers 18PS76 + RCF ND1411-M na danu cenu to ponuka nadstatddardnu porciu basov a aj stredne pasmo to hrarelativne vyrovnane.

///??? Prosím, z-edituj to, takový příspěvek nemá smysl. ///Petr Berka

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 15:03 

Kraj: ČR - Plzeňský
hubert dal dneska něco nového do měření, zkoukni forum prodance.

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]