Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 22:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TVM acoustics ARS-335-50
PříspěvekNapsal: 09 led 2012 22:08 

Kraj: ČR - Středočeský
Díky moc všem za komentáře. Pánové, spíše čekám na nějaký ten výprodej. Jen jsem si chtěl udělat obrázek co asi tak koupit.

zatím jste mi to moc neulehčili. Je opravdu z čeho vybírat. Jen se v tom celkově nějak zorientovat. O tom, jsem myslel že tohle forum bude. zorientovat se v síti výrobců a doufat, že zde bude někdo s danými repráky bude mít vlastní zkušenosti. zatím mi příjde, že jsou to jen doměnky. Omlouvám se předem, nechci nikoho urazit.

samozřejmě jsem Vám vděčen za jakýkoliv komentář.

Trošku přileji olej do ohně a zeptám se takto. Má cenu kupovat k reproduktorům toto DENON AVR 1311 B?

Díky moc všem

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 09 led 2012 22:13 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Středočeský
ten harman/kardon je o 5kg těžší a má psaný méně jak poloviční výkon:)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 led 2012 01:03 
Řádný člen

Kraj:
To je spíš tím že my jsme tu víc na to domorobo, případně na archivní Teslu a ne na levnou současnou spotřebku. Ty modely se tak rychle mění že než se stačí nějak rozšířit a získat nějaké zkušenosti tak už skončí v kontiši. Navíc většinu lidí odtud takové krámy nijak neberou, takže lze hodnotit jen podle obecných měřítek. Například podle poměru hmotnosti a výstupního výkonu jak udává tady kolega nade mnou. Ta hmotnost bude způsobena lepším zpracováním a lepšími použitými konstrukčními prvky, pravděpodobně zejména díky transformátorům. Když už někdo vrazí víc do traf je pravděpodobné že i ten zbytek bude o cosi lepší. To ale nemění nic na tom že je to pořád spotřebka. DPA380 z roku 1990 má bez potřeby servisních zásahů dneska ještě pořád cenu alespoň 20 litrů a za dalších třeba 10 let jí bude mít pořád. Protože to není spotřebka - nespotřebovává se ani nepodléhá samorozkladným procesům.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]