|
Dobrý den, jsem vlastníkem prototypu reprosoustav Xavian ( XN 290 ). Originalitu mi potvrdil pan Bučil z této firmy. Jedná se o repro ze začátků této firmy. A tak hledám někoho kdo by mi pomohl reprosoustavy upgradovat, protože evidentně se předchozí majitel - majitelé o upgrade pokoušeli a i přesto, že nehrají špatně, mám trochu jinou představu a i po letech by snad šlo lépe upravit jejich zvuk třeba pomocí vyhýbky zapojení repro atd. A tak hledám někoho, nejlépe okolo Ostravy a okolí, kdo by se chtěl na ně podívat . Pokud by se někdo našel, rád bych vše upřesnil telefonicky na mém tel. 732841419, mám to raději než rozsáhlé vypisování. Poskytnu údaje o reproduktorech, zapojení, objemu soustav, foto atd., i třeba o návrhu p. Kocourka z Brna, který nakonec nedopadl, ne jeho vinou. Mohu se podílet na mechanických pracech.
Děkuji tímto za Váš čas a přeji dobrých dnů
Robert Valošek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.
|