Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 13:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vyber reproduktorov do FR (stojanove)
PříspěvekNapsal: 25 pro 2008 13:49 

poradte mi ake repraky kupit 2 ks do 1000sk

mam taky napad mam doma Genius SW 5.1 5005 no lenze dačo sa vnich dobabralo (idu pri 1 paličke uplne nahlas skušal som to aj cez dvd este regulovat ale trepe to ako salene ) a vcelku nehraju dobre tak som dostal taky napad ze ich uplne prerobim.

No dostal som napad ze by som spravil si front + novy subwoofer central aj zadne efektove by som nechal zatial napokoji :D takze zatial len k tym FR reprakom Stojanove

chel by som spravit nieake stojanove ako napriklad http://www.repromania.net/projekty-hifi/sloup-audax-hm-170-z18-vifa-xt-series-04.php

no v geniusoch FR repraku je vyškovy reproduktor na zadnej strane pise toto A-52-2A 10W 8Ohm
a druhy reproduktor je A-115-3 15W 4Ohm

chel by som tam pridat este Aro 4658 to je tiez 15W 8ohm

a ktomu dokupit dake 50W repraky ohm to sa nerozumiem kto by mi vedel poradit niečo ?
alebo je to dobry napad? zatial mi ide hlavne o repraky zosilovač budem mat časom ... mam aj icq tak 300-840-581 keby mi vedel niekto poradi

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Vyber reproduktorov do FR (stojanove)
PříspěvekNapsal: 25 pro 2008 15:19 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Za liter nepostavíš to čo si dal na linku, pizri koľko tie bedne stáli...
Ja by som z toho genihnusu nepoužil nič. Vidím, že sa moc nevyznáš, najľahšie bude keď sa prejdeš po bazároch a zoženieš dvoj až trojpásmové teslácke bedne, k tomu zosík a hráš.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2008 21:51 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Bedny na které jsi odkazoval jsou za 46000Kč. Doporučil bych ti buď ještě chvíli přežít s geniusy a zatím šetřit na pořádné sloupy, nebo rovnou koupit sloupy nové/starší. Reproduktory ze stávajících beden nemá cenu dávat do nových sloupů - to pak ani nové bedny nemusíš stavět.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2008 22:21 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Tak keby bol záujem, mám na predaj stĺpy, pekné úzke a vysoké, strieborné. Osadenie 2xXW165 a Beyma T2010, je to apolítko. Spolu so zosilovačom Dual CV1460, nahoď cenu, môžeš to mať bez práce, so zaručeným výsledkom. Spolu to hrá parádne.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2008 22:47 

no ten link viem co stoja tie repraky len som dal ako ze co by som cel postavyt ako vyzeraju mne neide o perfektny vykon len tak v celku na pozeranie TV sem tam na hudbu + daky dobri dvd film... ja som sa dostal k tomu napadu pretoze tie repraky su dako pokazene neviem v čom to môze byt lebo ide na nich extremne nahlas zvuk preto a servis maju v BA to 20 KG balik posielat no neviem to sa mi neoplati...a takk a tie repraky čo su za 46 000 to su dela mne as pači len štil ... keby som mal vela love :D kupim hned daku zostavu a sa nebabrem :D hh hh mozno to poriesim tak ze :D si kupim poriadne sluchatka :D a budem fičat :D

Ps. kolko by si cel za tan zosilovac+ repraky ? + ak môzes hod sem neake foto zatail to vidim biedne ale ta mozno ma osvieti :D

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]