Takže sound je už komplet a proběhla první zkouška. Nejdřív popíšu co mám a za kolik jsem to dal dokupy.
2x Suby EV-T18 osazené 18ps76 cena celkem 9000,- (stáří repro necelé dva roky)
2x satelity EM delta15 + de12 cena celkem 8500,- něco jsem měl, delty jsou nové d12 jsou starší(cca 2 roky?)
1x crown xls602 6000,- originál stav bral jsem ho od známého, připojen na satelity
1x bv audio pa2000bm 3000,- originál stav(kromě měněných potenciometrů) kupoval jsem ho od prvního majitele

je to docela stařík a je na něm vydět že má něco odběháno, je na suby
cross dbx 3200,- dělím cca 100hz
všechna kabeláž 1500,-
Myslím že cena dobrá ne

lehce přes 30k..
Co se týče zvuku: satelitům nemám moc co vytknout výšky jsou na můj vkus trochu řezavější stačí lehce stáhnout na eq. No a teď suby, asi tak nejsem nadšený nejsem zklamaný hrají na ucho níž než jsem čekal že budou dovedou pěkně rozvibrovat skla polechtat po těle dubstep na tom pěkně zní (škoda že ho neposlouchám

), ale není tam prostě kopák a ten mi tam chybí ALE věřím že příjde s nějakým lepším zesilovačem asi bych po tom stařičkém pa2000bm chci moc holt už má svoje odpracováno.. takže šetřím na alespoň qsc1850hd doufám že pak už budou kopat? Teď je to takové že některé songy zní pěkně a jinde zase něco trošku chybí, na kvalitním apecu musí všechno znít dobře.. Sál cca 12x12m satelity mají velkou rezervu suby jedou tak akorát zesilovač neklipuje doufal jsem teda že tam bude větší rezerva..
Celkový dojem: spokojen nejsem (nebudu asi nikdy

), ale budu pořádně hodnotit až na subech bude lepší zesilovač myslím že tam suby ztrácí svůj potenciál. Dal jsem je na sál do rohů je to takové malé člověk to skoro přehlédne ale zvuku jako krááva..
Světla popisuji v jiné diskuzi.