Zdravím kolegu LuKysse, ani jsem netušil, že jsme tak blízko od sebe
Za to jaké značky komponentů v mém aparátu používám se vůbec nestydím a myslím že ani nemusím, pro mě je nejdůležitějším měřítkem kvality spokojenost mých zákazníku, až jim bude připadat že je něco špatně, tak mi to snad dají najevo.
Prostě jsem se tu dočetl toto, což zde přibylo až po ukázání mé fotografie reprobeden dotazujíciho se mejly. Dokud nevěděli co je to za bednu bylo vše vpořádku a odpovídali k věci.
cituji:
Martin S. napsal "Hmmm... bedny o Mikysky, do toho stejně nemá cenu dávat nic lepšího, když je to postavené z dřevotřísky."
Petr Berka napsal "Te bedny od Mikysky, to je zoufalost, a drahých repráků opravdu může být škoda."
Konec citace.
V tomto případě pomlouvají výrobky nečlena tohoto fóra, čímž je firma FIŠER PROFESSIONAL, čili v pravidlech chybí bod č.9 Zákaz pomlouvání výrobků nečlenů tohoto fóra a nečlenů samotných.
Dávají opravdu věcné rady typu:
cituji:
„do toho stejně nemá cenu dávat nic lepšího“
„to je zoufalost, a drahých repráků opravdu může být škoda.“
Čímž tak trošku porušují pravidlo č.6 a nikomu to nevadí.
Přitom o těch bednách nevěděli nic.
Pak jsem se musel stát členem tohoto fóra jen abych se mohl aspoň trošku bránit a uvést věci na pravou míru.
Omlouval jsem se předem, že můj příspěvek sem jaksi nepatří. Nakonec se Martin S. i slušně omluvil. Proč se tedy omlouval? Vždyť on vlastně nikoho nepomlouval a ani neporušil žádný bod z pravidel. Nebo snad ano?
Ale tohle je diskuse která sem opravdu nepatří a nechtěl sem se k ní dostat, omlouvám se že jsem opět reagoval a nepsal k věci, tudíš výberu reproduktoru do "možná" mých bývalých beden W-bin, jež jsem osobně vezl kupci do Sokolova. A doufám že se mi nejakým způsobem ozve pokud je to opravdu on. Byl to pohodový človíček.
Tak chci jen říct že by jsme se měli fakt sejít a naše aparátky poslechnout, porovnat ten obrovský rozdíl kvality zvuku při použití různých značek výrobků v cestě audio signálu.
Máme to k sobě 30km, tedy aspoň my dva, tak by to neměl být problém, já si najdu volno kdykoli. Teda pokud nebudu mít zrovna nějakou tu akci s rudým apárátem.
Tuto diskusi považuji za uzavřenou, nejsem žádný rejpal, jak se to třeba muže z psaného textu zdát, právě proto jsem pro setkání členů a jejich vzájemného osobního poznání.
Děkuji že my bylo dovoleno připsat tuto slohovou práci i po porušení pravidel.
Přeji Vám všem mnoho úspěchů ve Vaší práci a třeba někdy někde na shledanou.
S pozdravem Jarda Mikyska.