Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 19:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Plány
PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 12:07 

Studente, vy vůbec nevíte, jak to chodí ve vesnické a okresní lize.
Drobka sice neznám, ale dovolím si tipovat, že jezdí malé akce do 300 lidí, nejsou nikde nahlášené a nikdo po něm fakturu nechce, tak proč ji vystavovat, že.
Chodí to tak u většiny podobných pořadů, takové akce jsou totiž celé načerno, nejenom zvuk.
Papír se vystavuje, až když jde o něco většího, když to pořadatel dělá oficiálně a chce to dát do nákladů anebo děláš-li pro statní nebo příspěvkovou organizaci, pro město apod., ale obyčejně na produkcích do 500 lidí se toto opravdu neřeší. Pěkně se ti to mluví, ale chtěl bych vidět, jak budeš u malých akcí s rozpočtem na zvuk do 5000,- ještě řešit daně, spíš budeš rád, když se během akcí nic nezničí, jinak budeš ve ztrátě místo v plusu, a ještě to danit - z čeho?
Drobkovi bude ještě chvíli trvat, než se mu vůbec vše zaplatí, je hodně mladej a snaží se, tak se do něj nenavážejte, i když osobně si myslím, že by měl přestat bubnovat. Bylo mu vůbec 18? Živnost si zařídí časem...

edit: jo a teď koukám, o čem se vlastně bavíte, no kdyby tady nabízel pervitin, tak neřeknu, ale plánek na basovku? Stupeň společenského ohrožení minimální, když to někdo koupí, proč ne? Zkus to vyrábět a prodávat taky. Mně se líbí, jak to má na stránkách Rog Mogale, feel free to build up four cabs, to by mě zajímalo, jaké procento stavěčů s ním vyřešilo autorské poplatky...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 15:19 

Moula: no nevím. Já jsem ten poctivec, a pokud už si oficiálně podnikáš, je ve tvém zájmu faktury vystavovat, neb až finančáku ukážeš, žes nakoupil apáro za dvěstě kapříků, nedejbože odečetl DPH, a za dva roky jsi nevydělal ani korunu, tak po tobě půjdou jak po uzenym. To mi věř. Jinak souhlasím. Šulí se to jak to jde. Praxe je drsná.

Ondra: V tom se dá souhlasit, jen je potřeba vědět s kým mluvíš. Martin svou živnost oficiálně má. Platí si účetní a platí daně. Já to samé. Navíc jsem se přihlásil k DPH, takže musím odvádět daň uplně ke všemu. Je to tedy spíš naopak - vše co se dalo je oficiální a zařvaly na to strašný prachy, a strašný hodiny času, a když se pak najde Soft, kterej v licennčím ujednání nemá nic o placení, tak to přijde docela vhod.... Když pak kvůli podnikání zahučíš za několik set tisíc, dluhy na krku, tak ty peníze chceš a musíš dostat zpět. Nejde bejt lidumil, navíc když se pak někdo jinej snaží za tvou práci pobírat peníze.... Myslím, že Martin, a vlastně nikdo tady z webu nedělá žádnou "holírnu". Je to ještě dost levné.
Mogale je šílenec. Kdyby mu měli za ty bedny zaplatit lidi co si to stavěli, už je snad milionář jen z těch beden. Asi ho ale živí ještě něco jiného, tak to pro něj není taková škoda. Schéma už má beztak každý, takže je jedno, když to teď někomu "zatrhne".

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 17:05 

Kraj: ČR - Středočeský
Ne, není potřeba vědet o kom je řeč, i ve velkých firmách se totiž můžou dít nekalosti. Však už jsem napsal-pokud je ochoten někdo poskytovat soft ZDARMA, nic proti tomu a nic proti Martinovy který ho používá.

Moulo, občane z řad prostého lidu, to nemyslíš vážně:) Měl by sis uvědomit, že takhle neokrádáš nějaký imaginární "stát", ale globálně sám sebe :twisted: . Vemzměme si příklad-pokud budou všichni všechno dělat řádně, stát(my všichni) bude mít peníze na silnice, vzdělání, zdravotnicví, investice, každej bude tedy lépe vědět že za práci se musí dobře platit, mezi lidma budou peníze, povládne tu dobrá nálada a bude se víc utrácet....a tak pořád do kola-kladná ZV.
Nebo to půjde podle tvých představ a levnější černota bude stále víc tlačit poctivé a solidní výrobce, poskytovatele služeb s cenou dolů-ti musí pak přesunout výrobu do rozvojových zemí, nebo úplně skončit. Nebude tu tedy práce a těch pár poskytovatelů služeb bude muset nakupovat nekvalitní, levnej materiál a tím pujde úroveň zase dolů...mezi lidma nebudou prachy-stát bude chudší a chudší. A celé zase dokola.
Samozřejmě takhle přesně to nefunguje, ale v principu myslim ano.
Sám si vyber co je pro tebe lepší. Pro mě to první.

Jen klidně dál podporuj různé Drobky, choď nakupovat k číňanům a do tesca, jízdenku si kup ve vlaku až když na tebe narazí kontrola, zvuč si akce na černo a v zimě top petflaškama.
Nevim proč si myslíš, že tebou zaplacené DPH státu se někde ve finančním kolotoči záhadně ztratí a ty o to schudneš. Tok peněz je asi jako tok magnetický indukce uzavřenou plochou, nebo rovnice kontinuity, či jakýkoli jiný zákon zachování energie či hmoty. Ano, na účtech Billa Gatese se jistě hromadí pro nás smrtelníky nepředstavitelné sumy peněz, ale v globálním měřítku je to nulanulanic a ještě zanedbatelná:).
Asi i ty si myslíš že tvoje černota je nula nula nic a nikde to na světě nebude chybět a když to dělá většina, tak proč ne ty.........jenže poměr počtu Billů Gatesů k počtu Moulů se blíží dost dobře k nule :!:

Na druhou stranu nech mě, praktického-života, neznalého studentíka, aby si žil svoje ideály a snažil se chovat nejférovějc, jak to jen umí.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 17:39 

Ondro, ono až vylezeš ze školy a budeš se snažit nějak uživit, tak Ti trošku sklapne a změníš názor, především pokud se budeš snažit jako živnostník.
Když jsi takový zastánce dodržování zákonů, jak to máš s těmi moduly ochrany, které tu nabízíš?
Co se týká pravidel fóra, tak to není zcela OK, protože se víceméně jedná o komerční inzerci, pro kterou je zde speciálně udělá sekce a je zpoplatněna. Nechal jsem to být, protože předpokládám že jsi ani žádný modul zde neprodal a že se tím snažíš tím někomu pomoci.

Drobek se relativně snaží, víc mě serou takový co mají omnitroniky a podobné šmejdy, vykládají jak mají skvělý aparát a kšeft udělají za pár šupů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 20:54 

Ondřeji, važ si toho ,že studuješ,žiješ ještě v ráji. Já podnikám od roku 1988 , tenkrát s povolením Národního výboru.Takže vlastně už 22let, prvních 6let to bylo při zaměstnání.
Radši se ani nechci rozepisovat.Podle toho co píšeš,tak půl roku před tím než začneš někde pracovat či podnikat naplno, zkoušej skákat z druhého patra,aby jsi trochu natrénoval na tu srážku s realitou. :-)

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 21:13 
Řádný člen

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Kluci každý má nějakou část pravdu si myslím (snad mě za to nepokoušete).

1 - je celkem chápu když to dělají na černo komu by se chtělo papírovat v úřednické byrokracii.
2- mě zase vytáčí že stát se okrádá (přesně spíš sami sebe)
3- když vidíš jak šetří naší zákonodárci tak svolíš k bodu 1
4-když už se rozhodneš platit tak zjistíš, že jen jen chtějí peníze a to zase se otocíš k bodu 1
5- plně zase chápu pak ostatní co do toho nasypou 100000 - 500000 či víc a zuří že ostatní neplatí daně

Chtělo by to lepší přístup státu k drobným podnikatelům a třeba akce do 300lidí neplatit.

Drobkovi to nezávidím snad jen ten elán jaký má a doufám i dlouho mu vydrží . Já měl do nedávna zas taky růžové brýle , ale vidím hold člověk stárne a navíc práce , kde je kačka jistá + rodinné povinnosti už jde vše jiným směrem a to pozná i on co bude pro něj nejlepší. Zatím jen přát ať se drží a ne jen on.

Takže na závěr bych řekl platit jo i přiznat akce - tím měl bys mít jistotu zaplacení a pak samo že odečet za nákup hampejze nebo hold už prodělek v podnikání.
Jenže jak to hlídat kdo může odečíst kdo ne to je zas téma na rok debaty tudíž vše je v lidech jak se zachovají zda čestně nebo bude hrabat…..

Omlouvám se pokud sem někoho vytočil , vše bylo jen malé zamyšlení k tématu ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 22:22 

To co popisuješ je nějakej neokomunismus. Pokud vynechám vysloveně loupežnictví a násilí, tak je potřeba sám vyvíjet výdělečnou činnost, nikoli nutit ostatní svou vlastní morálkou, aby ti ty peníze dobrovolně odevzdali. Nikdo se o tebe tímhle způsobem nepostará. To nemůže fungovat. Já už ne, ale P. Vinš už si to měl kdysi možnost vyzkoušet, a nemám ten dojem, že by po tom zase prahnul. Chce to ale asi většina lidí v tomhle státě. Je to ta většina, co potřebuje nechat se zaopatřit státem, nechat se ubytovat nejlépe zadarmo, nechat se zaměstnat, vylézt ze šichty z práce s prázdnou hlavou, doma ssebou prásknout na gauč a pustit telku, a pak na volbách za pivo zase zvolit ty samé rudochy. O tom magnetickém toku to tak taky neplatí. Když pak nastoupíš do nějaké nadnárodní společnosti, děláš na čtyři šichty 26 dní v měsíci, pobereš dvanáct čistého - tedy promile z toho tvého pracovního výkonu, a na meetingu ti povědí, kolik miliard Eur zase vydělali, tak to nějak nesedí. Nic se k tobě nevrátí. V obvodu jsi totiž zapoměl vřadit "bezednou" jímku, z které už nic nikam nepřitéká. To je dnes náš stát. Buď se nechá okrádat, nebo ty nebožáky okrade ještě k tomu i stát. Tvoje osobní povinnost je to nepodporovat. Nenechat sebe okrádat. Jestli si myslíš, že za stávající situace tvé peníze půjdou na důchody, na zdravotnictví a na nové silnici, tak tě upozorňuju, že tam NEDOJDOU nehledě na sumu, která od tebe odejde. Tak to dneska je.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010 23:02 
Řádný člen

Kraj:
Hihi,...

Já bych klidně poskytl plánky, měření a návody, jak udělat super bednu... proč taky ne, dělám to jako koníček.

Kdyby to byl kšeft, řešil bych to asi následovně. Já si budu stavět a prodávat své bedny a do FREE sekce dám jiný typ, jinak vymyšlenou bednu a ty, co prodávam hold budou to mé tajemství a pokud budu šikovný a postavím bedny tak,aby nešly rozebrat a oměřit (pokud bys jí nebyl ochoten roztřískat) budu na tom jen těžit.

Já souhlasím s tím, aby Martin za to bral love, pokud bednu opravdu vymyslel ON, čemuž bych i věřil.Taky toho plno vymýšlim (a někdy to hold jsou i totální průsery :lol: ) a když už bych si koupil soft, eventuelně nějaký HW k tomu, abych takovou bednu sestrojil a odměřil, právém bych za plánek požadouval menší almužnu...

Jinak plánku na kysňě je na webu hafo, nelze si nevybrat, stejně to v 98% případech lidí osadí totálníma šmejdama reprákama a výhybky koupí v Dexonu :? :x :roll:

Pro zoufalce:
http://speakerplans.com/index.php?id=planshttp://photofile.ru/users/tda-audio/
Hafo plánku všeho možného... a LZE tam najít i takové konstrukce, které opravdu fungují a běžně se používají (EAW,...)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 říj 2010 00:36 

jmalyska píše:
Já bych klidně poskytl plánky, měření a návody, jak udělat super bednu... proč taky ne, dělám to jako koníček.

Ono by Tě to po nějaké době přešlo dávat plánky zdarma, protože bys pak zjistil že toho někteří zneužívají a ještě na tom vydělávají...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 říj 2010 14:58 

Právě že tu nic nenabízim. A právě že ta moje růžová morálka mě nedovolila dovolit si tu něco nabízet, když ještě nepodnikám a nemám zaplacenou licenci na soft. Kdyby jsi to celé okolo té ochrany dobře četl, zjistil bys, že je to jen a jen průzkum zájmu a kde píšu, že pokud by byl zájem, koupim licenci na soft pro DSP a zařídim si všechny ty věci okolo živnostenského podnikání.
Navíc jsem to celé probíral s Lukášem-jestli si to sem můžu vůbec dát-tu formu dotazníku, chceš-li.

Docela mě mrzí, že když jsem se jen zaptal na to, jestli máš Martine legální soft a neděláš nějakou černotu, tak jsem koukám docela dost lidí popudil už jen tím, že mám tu drzost se vůbec na něco(co asi mnohé dost pálí) zeptat a vcelku veřeřejně napsat svůj názor okolo férového podnikání. Mě to teda takhle příjde, že sem tam větší černota je normální a kdo si dovolí jen trošku něco napsat, hned by měl dostat po hubě.
A nevim proč bych měl měnit svůj názor až začnu pracovat. Moc dobře vim co mě čeká/nečeká.

Připomínáš mě učitelky ze základky-z matiky 2,3,4,5...prej počkej uvidíš na střední, tam tě vykopou a ono ti sklapne. Na střední jsem měl pořád 2,3,4,5 a taky mě řikali-počkej na vejšce nevydržíš ani první půlrok, to bys tady musel mít jiný výsledky. A hle najdenou je tu poslední rok na FELU na CVUT a všechnu matiku mám zdárně a na první zápis v kapse. Takže ono to tvoje proroctví asi taky nezafunguje. Možná by to fungovalo v případě že bych byl úplně izolovanej od okolního světa, ale tak tomu není. Mám třeba kamaráda, který dělá za 15tku ve Foxconu, a když slyšim co se tam děje-krade se materiál, místo práce záměrný poflakování, ze strany zaměstnavatele neproplácení přesčasů apod. chytám se za hlavu. A když to probíráme a já mu řeknu co by tam s tim měli dělat, tak on mě vždycky řekne jo to máš pravdu, přesně tak....ale. Ale nikomu se do ničeho nechce a raději tam nějak v klidu všichni v tom bordelu přežívaj. Tohle je ta realita- víceméně všichni na všechno serou ale chtěli by supr zdravotní péči, vysoký důchody, krásný silnice.

Petře V. Zvlášť u tebe mě mrzí tvoje blbá poznámka. Vůbec nemáš tušení co tohle studium obnáší, tohle není nějaká mizenrá ekonomka nebo hnojárna, a já tam nejsem proto, že bych nevěděl co se životem. Když se člověk snaží a chce se naučit co nejvíc, je rád že to horkotěžko vůbec stíhá na ty C. Ne, nechodí to tak že jdeš v 11na předášku, tu prospíš a večer se sejdeme s kamarádama na pivě a rodiče to všechno zafinancujou. Alespoň ne u mě, a pro většinu co se probojovali až do 5týho ročníku taktéž.
Vy jste si pánové prolezli mizernou sš, nebo učňák kde se to dalo víceméně udělat s prstem v zadku. A při slově škola si představíte tu nádhernou pohodičku-i já si na to vzpomínám:). Ale tohle je už jiná. Tady se skutečně dá něco naučit, ne jako zš a sš odkud si kromě čtení a psaní stejně nikdo dohromady nic neodnesl a které by podle objemu učiva měly trvat tak 5let dohromady a ne 13. (pochopitelně to tak nejde)
Navíc se často musíte učit v ohromným stresu, a mnohokrát už jsem s tim měl chuť seknout ale nechci.
A pak ten pocit že jsi v 24letech závislej na rodičích, nemůžeš si v důsledku nedostatku času téměř vůbec přivydělat nikde na brigádě, nemáš auto, žádnou babu nemůžeš nikam moc pozvat na sklenku, protože seš rád, že si sám můžeš s kámošem zajít jednou za měsíc za 200 na pivko.

Přál bych ti zažít si ten můj "bezstarostnej" studentskej život, pak bys asi i mluvil jinak.

Narozdíl od vás já netvrdim že práce bude jednodušší.

A Petře B. Ty by sis měl uvědomit jednu zásadní věc-neexistuje něco jako lid versus stát. Lidi tvoří ten stát a jak se chovaj lidi tak se i logicky chová stát. Začíná a končí to s rodičovskou výchovou. Nic jinýho v tom není ;)

Teď jsem si krásně ověřil význam slova demagogie v praktické diskusi.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 říj 2010 15:43 

Ondro, pokud jsi to probral s Lukem, tak je to v pořádku. Přečetl jsem si to jen v rychlosti, a to se softem a živnostňákem jsem přehlídl, takže sorry. Bylo to jen takové rýpnutý ;)

Někomu to jako drzost připadat může, nejdřív mě to taky tak trošku naštvalo, ale pak jsem si řekl: "jen ať si dá práci a najde si jak je to s hornrespem, když mu to udělá radost".
Ale díky tomu se tu rozvinula i docela zajímavá diskuse.
K těm školám, jak Ty můžeš vědět jakou školou jsme prolezli? Hm? Jinak ano máš pravdu byl jsem zcela na mizerný IT škole, prvák jsem absolvoval na prestižní soukromý škole, pak jsem raději přestoupil na mizernou státní. "Nádhernou pohodičku" si fakt nepředstavuji, byl to pro mě pěkný vopruz. Jsem dost tvrdohlavý a nenechám si jentak do ničeho kecat, musím si šéfovat sám, učitel, který po mě chce abych uměl věci, které mě vůbec nezajímají a po napsání písemky je už stejně zapomenu, je pro mě velký nepřítel. Jinak větou: "Vy jste si pánové prolezli mizernou sš, nebo učňák kde se to dalo víceméně udělat s prstem v zadku" mě tak trošku urážíš, zavání to povyšováním se nad ostatní. Chlubí se kde jaký debil, že má tuhle a tuhle školu, jenže to ještě vůbec neznamená že něco umí. Mě je úplně u prdele co má člověk za školu, jaký má titul, ale zajímá mě co opravdu umí. Takový ty "chodící encyklopedie" jsou schopný se nadrtit cokoliv, pak mají samé jedničky, vyznamenání, dva tituly, v teorii jsou chytrý jak rádio, ale z praktického hlediska jsou naprosto k prdu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 říj 2010 18:58 

Omlouvám za ten výraz. Chtěl jsem tim vyjádřit jen rozdíl nepohodovosti mého studia a né to, že někdo má lepší školu a někdo horší a proto je automaticky blbější než ten první. Psal jsem to v celkovém pohnutí smyslů:), tak mi to asi trošku ujelo.
Sám si taky myslim, a potvrzuje se to čím dál víc, že na škole nebo na titulu pramálo záleží a proto nesnášim platové ohodnocení "na základě dosaženého vzdělání". Kdyby to alespoň opravdu bylo ohodnocení NA ZÁKLADĚ VZDĚLÁNÍ, umu a dosažených výsledků a ne na absolvování nějaké školy a vlastnění cáru papíru.... tak ok. Toto se koneckonců děje téměř výhradně ve státním zaměstnání, a to mluví samo za sebe. A už vůbec to není záruka umu v dané oblasti. Přesně jak píšeš. Znám nemálo lidí co se jen našrotěj a zk. udělaj tak jako tak. a nakonec maj ten svuj posranej titul!!!

Na druhou stranu člověk s pevnou znalostí základů a principů, který se dají získat jen a jen na odborné škole v součinností s velkým osobním zapálením má oproti koníčkáři obrovskou výhodu.

Tak ještě jednou promiň, nemyslel jsem to povýšenecky. Ani bych nemohl, zatim jsem jen studentík s holou prdelí a chabými znalostmi co nic nedokázal, oproti vám, co se už staráte sami o sebe a vyděláváte prašule. A to je přeci ten hlavní goal.

To nicméně nemění můj názor na černotu:)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 říj 2010 19:42 

Koukám, že více méně se shodneme na stejném názoru. S tou "nepohodovostí" je mi celkem jasné o čem mluvíš, mě je teď mnohem lépe, jsem více v pohodě než když jsem chodil do školy.
Jen bych úplně nesouhlasil s tím získání základů, když chceš, tak tu školu k tomu nepotřebuješ, mě škola co se týká akustiky nedala nic, všechno jsem se naučil hezky sám, občas metodou pokus - omyl, ono si to i tak nejlépe člověk zapamatuje, když si to vyzkouší. Jediné co mi škola dala a je mi k něčemu dobré tak základy technických výkresů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 říj 2010 15:33 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Ohledně Ondry, domluveno bylo zjistit zájem a prezentovat svůj produkt + diskuze, který ještě neprodává. Což je v pořádku, a až se vše rozhodne prodávat, tak Ondru zkásneme :).

K tomuto tématu o podníkání a podobně by bylo hodně co psát, ale nejdříve je nutné, aby se nad tím vším každý zamyslel, přečetl několik knih o podnikání a psychologii. Není až tak důležité co vyrábíte, důležité je, jestli to umíte dobře prodat.
Uvedu jeden příklad, jistě všichni znáte firmu McDonald’s, proslavenou především prodejem rychlého občerstvení - hamburgerů. Když se Vás zeptám, zda jste už někdy požili lepší hamburger než od McDonaldu, tak určitě se mnou budete souhlasit, že určitě ANO, že jste někdy jedli lepší.
Ale jaktože, firma vyrábějící nedobré hamburgry, které jsou nechutně drahé, prosperuje? Je to dáno tím, že to jsou výborní obchodníci a mají obchodní síť už téměř všude, mají reklamu v televizi, na plakátech, billboardy, a už jsou v podvědomý většiny lidí.
Naopak u nás ve městě dělají dobré hamburgery, ale je to živnostník, který má 2 brigádnice, které jsou ve stánku, a tím pádem je to určené jen pro místní lidi, není to rozšířené, nemají reklamu....už víte kam mířím?

Pokud nevyhlásíte do světa co nabízíte, tak si Vás nikdo nevšimne - příklad z praxe.

A ve svým vlastním zájmu se snažte dávat státu co nejméně peněz, protože je úplně jedno kolik dostane stát, protože on stejně neumí hospodařit a ty peníze se ztratěj. Tím ale nenavádím, aby jste dělali černotu.

________________________________________________________________________________________________________
Poznámka pod čarou:
sice v tuto chvíli stále patřím k těm, kteří dělají vydřidušskou práci za 12 tisíc čistého, ale pomalu pracuji na osamostatnění, ŽL již nějakou dobu mám, jeden obchod už je spuštěn a další jsou v plánu. Zatím mě to sice neuživí, ale dejme tomu čas. Hlavní je, že se zajímám o tuto problematiku, zvyšuji své finanční IQ, pracuji na sobě a studuji tématické knihy.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 říj 2010 21:17 

Kraj: ČR - Královéhradecký
ahoj, Ještě by mě zajímala tato ozvučnice http://www.repromania.net/projekty-pa/s ... inence.php
Existuje plánek na 15" repro??? diky

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 říj 2010 00:00 

Na téhle konstrukci není nic zajímavého, je to obyčejný bassreflex, na 15" můžeš postavit třeba BC SUB15.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 říj 2010 17:09 

Martine...tak už mám doma desky na stavbu a ještě mi zbývá výběr repra :shock: rozhoduji se mezi G401 a N401 .... měl jsi někdy možnost si je porovnat,bo co by jsi si vybral? Xko je už na mě moc drahé :cry: .... Díky předem

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 říj 2010 17:24 

Bohužel neměl, takže mohu říct, co je lepší. G401 jsou v tom vyzkoušené, mám to s nimi ve 4 kusech.
Dneska bych už šel do N401, G401 jsem poprvé kupoval před 2,5 roky, původně to bylo do basreflexu, potom jsem udělal ty hornflexy a dokoupil další dva. I před těma dvě lety jsem váhal mezi G401 a N401.
V létě mi ale u RCF udělali radost novým LF15N451, časem je chci pořídit, ty ale už půjdou do úplně jiné bedny, do SBF15 se nehodí a taky to bude chtít nějaký pořádně nařachaný zesilovač.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2010 13:10 

Kraj: ČR - Královéhradecký
Eště naposled prosím. Zaujala mě tato ozvučnice diky svým rozměrům.
http://photofile.ru/users/tda-audio/182333/30379335/
Čim bych to mohl osadit? Třeba:Selenium 15WS600 ????
díky

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2010 16:44 

Něco takového dělalo fane, a hrálo to příjemně. Řadil bych to spíš jen mezi rozumnější bassreflexy, a cpal bych do toho všechny běžné standardy BC i RCF. Co přesně tam padne nejlépe nelze posoudit.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]