|
Zdravím, měl bych dotaz ohledně stavby reproboxu. Kdysi dávno jsme do zkušebny koupili dva reproboxy.Chrčelo v nich, tak byly oba jen za 500,- teď řešíme problém s aparaturou a přišlo na to, že bysme je chtěli použít. Mají objem asi 250 l(a je to tovární bedna, nejspíš z německa). Basák má 50w na 8ohm (je to ten samej, co je třeba v boxech k vermoně regent 1000B) je tam i výhybka(řekl bych že dvoupásmová. Mám její schéma) vejškáče tam byly tři, zapojený do série, kažedej 8ohm 10w(Taky německý,myslím že RLG) .ty jsou právě v háji. Říkal jsem si, že bych ty basáky nechal a dokoupil vejškáče(akorát nevím jaký a kolik, jak je zapojit a jestli je vůbec můžu připojit na tu stávající výhybku, když budou mít ty nový určitě úplně jiný frekvenční rozsah). A nebo dokoupit středy a vejšky a podle jejich hodnot udělat výhybku(To by se mi zamlouvalo víc. budu vděčnej za každou radu. A nejvíc bych byl asi vděčnej, kdyby mi třeba někdo kdo dělal podobnej projekt, poradil jakýho hodnoty výhybkovejch členů zvolit. Koukal jsem se i na různý reproduktory. Docela se mi líbí nabídka TVM accoustic. Cena/výkon..Výkon bych chtěl, co dovolí objem toho boxu..Tyto boxy by se použily nejspíš jako koncáky a nebo jako apec na zpěv v menším sále nebo klubu. Děkuji za každou radu. Určitě chci použít stávající základ, protože nemáme peníze na nové reproboxy.
|