Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 21:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Koncepce nového aparátu
PříspěvekNapsal: 28 lis 2011 20:54 

Kraj: ČR - Středočeský
Petr V.: Jakou máš zkušenost s LF18N451 v S2000? Není ten 8,8mm x-max málo na těch 1500W?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 lis 2011 21:37 

Není, bedna se jen musí správně naladit, pak je možné využít maximální příkon reproduktoru. Zvukově se mi tento reproduktor ,v tomto boxu nelíbí, hraje takový ten těžký bas, na tucku se to líbí.Já mám zvukový vkus někde jinde.
Hraje mi jich asi 70ks,zatím ani jeden neodešel nebo o tom nevím.Část jsem jich bral přes Prodance asi 20ks ,z toho jeden chrastil, zbytek přes polskou firmu a tam jsem jich 8ks reklamoval taky chrastili.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 09 pro 2011 12:11 

Kolegové díky za info,dřevo na párek MT18subu už se řeže.Ještě bych se chtěl zeptat,jestli někdo nemáte náhodou zkušenost s tímto stojanem: http://www.thomann.de/cz/american_dj_st ... 100_kg.htm
Píšou tomu 85kg nosnost,rád bych ho používal pro moje 3-pásma na menší akce,kde buď subbasy vůbec nemám a nebo tam budu brát jen ty dvě ES-ka,jedno na stranu.Předpokládám,že minimální výška bude tak 1,6-1,8m,což by pro ty bedny bylo tak akorát,jsou 107 cm vysoký,takže není potřeba je zvedat výš ale spíš mi jde o to,jestli to ty stojany vůbec rozdejchaj.Bedny mají cca 55kg,po přeosazení komplet neodymovými reproduktory,které plánuji (místo D7065 bude H6000,místo 8pl21 bude 18sound 8NM610 a místo toho ARM9408 bude RCF MB15N407 a celé TRI-amp) by hmotnost mohla cca o 11-12 kilo klesnout.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12 led 2012 20:42 
Řádný člen

Kraj: ČR - Zlínský
Ahoj.
Zrovna dneska mi došly ty stativy American dj ST-132

Vypadají docela dobře za ty prachy. Samé železo, bez žádného plastu.

Při základně 1,5m je minimální výška cca 2m.
Při základně 1m je minimální výška těch cca 1,6m - ovšem stabilita je o hodně snížená

Nějaké foto co jsem zkoušel ve sklepě (tohle je minimální výška při průměru základny 1,5m)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.302990813080303.73133.165676043478448&type=1

Když jsem se zavěsil na rampu, tak to bylo dost stabilní. Příště to vyzkouším venku při vytáhnutém stativu na nějaké výšky.

ještě musím vyrobit přichycení na rampu (ty nekřesťanské peníze jim za origoš opravdu nedám) a může se zavěšovat (ovšem zatím toho není moc k věšení :( )

Jako nedostatek vidím to, že nemá na sobě napsané v jaké výšce se zrovna nachází a jeho váha je taky ohromná :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12 led 2012 23:42 

Já bych na to nepověsil ani králíka při stahování z kůže. To je tak na světla na zadní rampu. Uvědomte si,že ty stojany nemají vyrovnání do kolmice. Už jen při vychýlení o 6st klesá povolené zatížení na sotva třetinu.Takže to netahat při velké zátěži moc vysoko.
Vsadím se ,že došlo od Thomanna i tištěné varování na tohle téma .

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 13 led 2012 00:56 

Kraj: ČR - Olomoucký
Já bych to řekl jinak: Věšte si na to co chcete, ale uvědomte si, že když něco povolí a rampa exne dolů, tak se alespoň snažte ať to nikoho nesejme jinak budete zvučit za mřížemi. Já vím, že nám to nevydělává, ale zrovna do tohodle pokud bych investoval, tak bych koupil něco co má pořádnou atestaci a vím že mi to při lehkém větříku, nebo naklonění nespadne do lidí. Tady už nejde o kvalitu zvuku nebo světel (špatnej zvuk ani haprující světla nikoho nezabijí), ale o nebezpečí pádu mezi lidi.

Na druhou stranu, pokud zajistíte, aby nebyl stativ nakloněn a nikdo do něho nemohl silou vrazit, tak zas proč né že.

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 13 led 2012 08:10 
Řádný člen

Kraj: ČR - Zlínský
A já to řeknu ještě jinak:
Stativy budou sloužit na zavěšení světel typu: laser, strobo, led hlavy.
Samotřejmě na zavěšování beden to není

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]