sinclair píše:
Já žádné opravné sady neprodávám, měl jsem jen jednu a koneckonců ani nevím, proč bych to do budoucna dělal - povím to na rovinu, s přípravou takové sady je mnohem víc práce, než by odpovídalo běžné hodinové sazbě servisního technika
omlouvám se , ale jen jsem špatně pochopil to co jsi jinde napsal -
Někde mám v pytlíku nachystanou kompletní sadu nového materiálu na repasi tohoto zesilovače, kdyby bylo třeba, ozvěte se. - reagoval jsem na toto.
Co se týče hrabání se v elektronice tak toho jsem dalek a přijde mi od Vás až neslušně ostré co jste mi napsali. Mám v práci elektrikáře, který si svého času zesilovače i stavěl a v slaboproudu je doma. Pro příklad mi dal dohromady i autorádio z vytopeného veterána, v kterém se už někdo hrabal a ..urvil ho. Pro všechny širokodaleko opravuje veškerou domácí elektroniku - pokud tomu nerozumí nebo je to na něj moc nové tak to řekne nejde do toho.To bylo ohledně generálky- pokud to půjde moc rád předám zesilovač někomu -sinclairovi - kdo to umí a vyzná se.
Jen k tomu zvuku - tady jsi mi nerozuměl. 218 je hrozně utlumená v basech. A nevím co s tím.