Poslední návštěva: Právě je 08 kvě 2026 16:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zesilovač MacLair
PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 02:07 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Přeji dobrý večer. Chtěl bych se prosím zeptat a popřípadně si nechat poradit. Mám možnost koupit za slušný peníz zesilovač MacLair AK-635. Chtěl jsem se zeptat jestli je to dobrá značka a zda bych zakoupením neudělal chybu. Nemá někdo s touto značkou nebo modelem zkušenosti? Vzhledově se mě moc líbí. Hledal jsem nějaké recenze nebo podrobnější info,ale nic moc jsem nenašel. Možná že jsem blbě hledal. Poradí mě někdo? Moc díky za rady.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: zesilovač MacLair
PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 11:27 
Řádný člen

Kraj:
Bohužel se nepodařilo zjistit nic podstatného. Zjistil jsem jen 2x70W sinus, 2x100W hudební, příkon udává výrobce 200W s tím že primár je jištěný pojistkou 2,5A a vyrábělo se to v Korei, přestože na eBayi vykukové tvrdí že jde o německou kvalitu. Schema ani fotka zevnitř nic.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 13:40 

Právě že jsem nenašel taky nic. Tak nevím no,jestli do toho jít,nebo se poohlédnout po něčem jiném.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 18:58 

Kraj: ČR - Zlínský
I kdyby to bylo konstruováno a vyráběno v Německu, tak není německá kvalita jako německá kvalita. Některé výrobky od bývalého Grundiga byly konstrukčně tak zprasené, že by se klidně mohly rovnat výrobkům Tesly Bratislava, což byly až na drobné výjimky echt šmejdy.
S takovou značkou, jakou uvádíš, jsem se za pětatřicet let nesetkal, takže to bude bůhvíco, Korea nebo Taiwan, může klidně jít o nějakou anglickou garážovku, pokud o ní nikdo nic neví. Speciálně u Angličanů a Skotů jsou garážovky dost rozšířené, někdy je to o hubu, co série to originál.
Poohlédnul bych se po nějaké známější značce, která má zajištěný servis pomocí výhradního dovozce.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 19:11 
Řádný člen

Kraj:
Psal jsem že na fotkách co jsem našel je jasně "Made in Korea", dle provedení odhaduju 1/2 80. let. našel jsem člověka co psal že ho má a neměl problém fotit vnitřek PC a vysílačky. Třeba by mu stačilo napsat mail aby nafotil vnitřek toho zesu. Na tohle všechno mi stačily 2minuty a Google. Tudíž stačí nebýt líný a hledat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2012 13:03 

Tak nakonec ten zesilovač nic moc. Vypadá pěkně,ale je to nějakej bastl.Ted mě kamarád nabízí zesilovač Dual CV 1600. Ale je na něm závada,prý nejde jeden kanál,tak nevím. Jinak vzhledově je pěknej,mě se tyhle starý věcičky prostě líbí.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2012 13:30 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Jaký máš finanční limit? Mohl bych postrádat Hitachi HMA-6500. Akorát je k tomu třeba předzesik.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 bře 2012 13:56 

No chtěl bych se vejít tak do 3000kč. Právě proto scháním něco staršího.Nejsem zas takovej maniak abych utratil za zesilovač 20000kč.

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]