Poslední návštěva: Právě je 08 kvě 2026 15:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AZS 22x a jeho běžné úpravy
PříspěvekNapsal: 22 bře 2014 12:00 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Václavic. 50°23'36.114"N, 16°7'35.814"E

Ale to se tě netýká. Tebe odvezeme s Laminatem na Ukrajinu a zabetonujeme do základů železničního mostu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 bře 2014 12:27 

Kraj: ČR - Liberecký
Může jet se mnou. máme v busu ještě 5 míst.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 led 2016 21:20 

Kraj: ČR - Jihočeský
Koukám pánové,že se tu hádáte co je AZS 223 zač (mám dva) to je pro mě vedlejší,aaale potřeboval bych radu: Na výstupu (ARS 9104) se mi stále zdá že jeden kanál hraje hlasitěji či druhý zkresleněji na jednom zes levý na druhém pravý nevíte kde hledat problém? Potenciometr? a druhý problém obou je že mi nenabudí tape deck (JVC TD-W254 BK) donedávna ůplně normálně najednou hop.... a signál snad poloviční nebo míň, mám před sebou schema .... R37+R38? děkuji předem za radu ,ale ne typu vyhoď to.... (amatér)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 led 2016 23:17 
Moderátor

To je poněkud nesrozumitelný popis.
Mám to chápat tak, že oba dva zesilovače donedávna měly na nahrávacím výstupu dostatečně silný signál a teď najednou oba dva v jednom okamžiku zeslabily?

K tomu ostatnímu: To se vezme multimetr, změří se pracovní body podle schématu a pokud sedí, pak se připojí nf generátor a osciloskop a projede se zesilovač buď od vstupu po výstup nebo naopak a hledá se závada. Která součástka je špatná, to ti podle popisu sotva kdo řekne.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 led 2016 16:45 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Podle mne mu to tedy bez úprav nemohlo vybudit tapedeck nikdy - AZS 223 má totiž pro magnetofon jen DIN a u žádné verze TD-W 254 jsem DIN neobjevil, jen cinch a DIN výstup ("diodový") prostě beze změny hodnot děliče linkový vstup nevybudí.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 led 2016 17:26 
Moderátor

Teď jsem se teprve podíval co to je za deck - opravdu nemá jednokonektorové DIN připojení. Takže máš samozřejmě pravdu - nemohlo to jít nikdy. Leda že by někdo u jednoho zesilovače upravil výstup, z něho to chodilo a nešlo to pak až až z toho druhého. Nebo bahnhofcb vyměnil kazeťáky? Je to opravdu hodně zmateně popsané.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2016 22:25 

Děkuji pánové,vhledem k tomu že mě 223 už poměrně nas.... kouknu co kde seženu sice jsem fanda do tý naší.....TESLY ae asi co kus to unikát říkam mam dva každý hraje jinak. Takže časem něco z té Kapitalistické ciziny :-) a AZS 223 holt do garáže nebo do děcáku (tzn. stejně jako vyhodit) Mimochodem manželka mi dala k vánocům Tuner SONY ST- JX3030 teda nadšen taky fakt nejsem NEBO SE MI ZVÝŠIL NÁROK ?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 led 2016 00:18 
Moderátor

Ty tam máš dvojí problém. AZS223 není nic extra, ale pokud navíc nemáš ani jeden úplně v pořádku, tak buď generálku nebo se jich zbavit. A pokud jít do něčeho jiného, tak nešetřit a vybírat aby to nebylo z bláta do louže. A nedat na kydy prodejců o "legendách", "Highendu", "referenčních přístrojích" a podobně.
Na tom tuneru se ti nezdá co? Protože jestli ho hraješ přes ty rozbitý Tesly...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 27 led 2016 20:18 

Spíš jen málo funkcí a ůplně chybí nějaké "autom.vyhledavání stanic " zvukově problém nevidím, co se týče těch 223, tak ten co mám jako lepší mi prostě míň hraje do sluchátek. S tím druhým (garáž= horší) tak s tím si evidentně někdo hrál,našel jsem tam odpory navíc při porovnání obou vedle sebe. Spíš se mi zdá jako by rozdíl hlasitosti obou stran dělal potenciometr..... možnost kroutit jako s hadrem :lol: ale strašně citlivé hlavně je ten rozdíl pravý levý slyšet při nízké hlasitosti repro..... ale bůhví mam k tomu ARS 9104 nikdy neotevřené,takže je možné že to bude i bednama.....?! Stejně koukal jsem jako blbec jeden logo TESLA má druhý ne a stopy po odstranění žádné :?: Jinak nejsem žádný fajnšmekr ně to tak nějak stačí a ta TESLA mám k tomu prostě nějak vztah.....

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 led 2016 12:03 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Stará tesla je za
a) pro blázny, co jsou ochotni investovat děsné peníze do něčeho, co nemá cenu (pohnutky te´d neřeším)
b) pro lidi, co elektronice rozumí a umí si to dát dohromady

Do které skupiny sa řadíš? Pokud ani do jedné, tak nejlepší bude se toho prostě zbavit. Nemá cenu psát po diskusních fórech a čekat, že dostaneš instantní návod jak to opravit (zejména pokud se v tom už někdo předtím hrabal), když o tom ani Ty nemáš šajna. Zbytečně se budu na autofóru ptát, co mi klepe v bloku motoru, když neumím ani zkontrolovat svíčky. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 úno 2016 22:09 

Tak 223 stále mám dnes mě tedy překvapil ve spojení s SONY ST JX3030 po ohřátí (cca hodina) parádní zvuk zůstane doma jako druhý :-)

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]