Jozy to dal primo, jsem predpokladal trochu snahy. Neva, je to tam. Zadani bylo jasne, jenom jsem se necitil byt za chytreho. Ale kdyz je poptavka ...
Za mne tedy par kusu (nekde mám heslo na ulozto, ale jsem nenasel, tak zatim uschovna):
https://www.uschovna.cz/zasilka/MQJLR6INI5TKX5IG-MHU>
271.8 MB, ulozeno do 4.10.2023. Je tam 30 stazeni, to by mohlo par lidem stacit (hlavne nechte jedno pro Ransoma). Dal jsem tam jeden wav (z meho origo CD) a 6 flacu jejichz zdroje nevim:
Extreme-Rest in Peace- The Best Of Extreme: An Accidental Collocation Of Atoms (vyberovka, kde je dobre slyset rozdily mezi nahravkami z ruznych alb) - zajimava pasaz (krome celkove muziky) je 1:50 - kde to komu prostorove zahraje ten detstky hlasek
AC/DC Thunderstrack - si nemuzu pomoct, ale energie v tom je velice dobra, ja si na tom zkousim srozumitelnost textu, nektere bedny to hraji hrozne zahuhlane, ze neni skoro nic rozumet (plati obecne, da se na to pouzit klidne jina pisnicka kde je spev na hrane)
Bach - Toccata-E-Fuga-In-Re-Minore - klasika varhany, ale nevim, ktery to je kostol ani varhanik

Cechomor - bicí solo live - spíš taková exhibice, bicí sejmuté pekne, ale skoda utlumenyho davu, ale mozna bylo potreba vytahnout bici, tak to neslo smichat jinak.
Pak 2x Brubeck - Take five - preferuji tu 1959 verzi, ale mozna ta druha neni spatna, jenom mne hraje doma hur.
DS-SoS - pisnicka je ok, to jenom kdyby nekdo nemel, tam ale nevim, na co se zamerit konkretne.
Chtelo by to v nejakem editoru osekat na 2-3 validni minuty. Podotykam, tohle neni o oblibenosti, to se muzeme pak domluvit, donesu si klidne plny prenosny HDD, ale o nejakych pisnickach, pomoci kterych se da uchem neco odlisit na retezci. Jestli jsou tamty moje nejak analyticky pouzitelne, necham na starsich.
A playlist made by Ransom klidne skousnu, ale je nekde dostupny predem ? Kdyz ne fyzicky, tak alespon prosim seznam (nekde postahuji, co nebudu mít) s poznamkou na co je to a ono dobre. Ja jsem skoro vsezravec, snad vyjma dechovky a deathmetalu. Ale kdyz to bude mit ucel, dam i to.