Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 09:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 129  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co Vás dnes naštvalo?
PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 17:34 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Mne dneska nasralo do nepríčetnosti, že jsem v Žilině dostal defekt. Nasadil jsem v nějaké předtuše rodinu do vlaku, vyložil dvě tuny zavazadel, vyhrabal z kufru rezervu, vyměnil a pojďme, protože mám jen dojezdovou (plnohodnotná se do auta nevejde), rychlostí 80 km/h do Prešova. O nejakých 100 km dále další defekt (první byl 17:33:40, druhý je PP). Tak si tady sedím za Liptovským Hrádkem u koliby Červený kút v autě a čekám na odtah. Jebal to pes!!!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 17:44 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Ber to z té lepší stránky. Mohls taky čekat na autobusáku plném cikánů. V kolibě jistě dobře vaří.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 18:17 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
laminat píše:
Mne dneska nasralo do nepríčetnosti, že jsem v Žilině dostal defekt. Nasadil jsem v nějaké předtuše rodinu do vlaku, vyložil dvě tuny zavazadel, vyhrabal z kufru rezervu, vyměnil a pojďme, protože mám jen dojezdovou (plnohodnotná se do auta nevejde), rychlostí 80 km/h do Prešova. O nejakých 100 km dále další defekt (první byl 17:33:40, druhý je PP). Tak si tady sedím za Liptovským Hrádkem u koliby Červený kút v autě a čekám na odtah. Jebal to pes!!!

Držím palec, ať to dobře dopadne. Zaplatí Ti aspoň pojišťovna tu odtahovku ?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 18:46 
Moderátor

Ještě nerozumím jedné věci: Defekt vzniknul opravdu tak, že to jebal pes? Netušil jsem, že je bakulum takhle nebezpečná zbraň.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 21:47 

vestik píše:

V Autokelly nic nekupovat a už vůbec ne nic gumovýho.... Kdysi jsem koupil na starého Renaulta nové kuláky. Staré začaly po dvaadvaceti letech klepat. U nových byly za dva roky krycí gumičky v pr.... zadnici. Jinak držely, nakonec jsem na ně přendával gumičky ze starých, které jsem naštěstí ještě nějak nestihnul vyhodit. Loni jsem v Autokelly koncem léta koupil metr benzínové hadice. Letos v květnu jsem díky necelý rok staré, ale totálně zpuchřelé hadičce kropil silnici benzínem :o . Potřetí už odtamtud nebudu nic riskovat, jsou to vyhozené peníze.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 črc 2016 22:30 
Řádný člen

ransom: Nebyl jsem v kolibě, jen u koliby. Teď jsem dorazil do Prešova nepříčetně hladový a tchyně mi dělá knedlíky s vejci. Defekt nevznikl tak, že to jebal pes. První defekt vznikl tak, že jsem chytnul díru, druhý vznikl z nezjištěné příčiny. Pes jebal celý dnešní den.
Akusta: Odtah byl zadarmo z pojistky ale musel jsem na asistenční službu trošku zařvat, protože mi nabízeli odtah do Liptovského Mikuláše do zavřeného pneuservisu, že mám v pojistné smlouvě uvedeno nejbližší servis a nepíše se, zda musí být otevřený. Ovšem dvě gumy na maděru (tu první jsem zničil záměrně, protože defekt jsem dostal na výpadovce a nemínil jsem riskovat, že to do mne napere nějaký držitel profesního průkazu C+E-IQ, ta druhá prdla zcela nenápadně ale měla z vnitřní strany na bočnici díru ta 5 x 10 cm) ani časovou ztrátu asi pět hodin mi nikdo nenahradí. Ovšem příjemný řidič odtahovky mě utěšil, že mne treba ten nahoře tím dvojnásobným defektem chránil před hromadnou nehodou, která mě mohla potkat o deset kilometrů dál - tak jsem si osvojil nádražácké rčení, že když neteče kreff, tak o nic nejde.

Naposledy upravil laminat dne 11 črc 2016 14:45, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 09:25 

Víš co se říká u nás na vesnici? Kdo chce psa jíst, sůl si najde :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 11:47 
Moderátor

Já myslím, že pán z odtahovky měl naprostou pravdu.
A nemá smysl se vztekat kvůli věcem, co se nijak nedají ovlivnit. Píchlý kolo stejně jako počasí na dovolený.
Tedy pokud tě ženská neosočí, že to je tvoje vina.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 13:28 
Řádný člen

ransom: To se samozřejmě konalo taky, prý dva defekty za den nejsou normální a určitě jsem to nějak zašmodrchal, protože jsem nechtěl za tchánem.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 14:12 

Je možný, že v takovejchdle věcech jsou všechny ženský stejný? :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 16:08 
Moderátor

Nejsou. Ale je to poměrně častý jev.
S jednou takovou jsem vydržel patnáct roků. Jenom nevím jestli jsem byl tak dobrej, nebo takovej vůl.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 16:30 

Kamarád tvrdí, že každá s přibývajícími léty zmegerovatí, proto je žádoucí ji vždy zavčasu obměnit za mladší ročník :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 16:53 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
Zorg píše:
Kamarád tvrdí, že každá s přibývajícími léty zmegerovatí, proto je žádoucí ji vždy zavčasu obměnit za mladší ročník :lol:

Myslíš, jako se říkalo u aut: po ojetí prvních gum obstarat novou ? :lol: Jenže ten výběr je čím dál tím horší ... zejména u těch mladejch. Přece jen vyměnit auto je jednodušší ...

ransom píše:
Nejsou.
A jsi si jistej ? Jestli si to jen nenamlouváš ... :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 17:42 
Moderátor

Jsem si jistej.
V každé pravidelnosti existují statistické výjimky. Takže znám dokonce i dva, možná tři rozumné dospělé chlapy.

Jestlipak už to Laminat rozdejchal...?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 18:19 
Řádný člen

Jistěže jsem to rozdejchal, já jsem člověk, který by se bez stresu nudil. Jen jsem si musel zanadávat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 črc 2016 21:56 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Mě se kdysi podařilo rozpárat bočnice na dvou gumách zároveň - 23:50 v pátek... Co stačilo - menší odpolední průtrž mračen odnesla štěrk a spol z krajnice na místě, kde to fakt znám, a z protisměru jel někdo autem tak, že jsem nevěděl jestli je ožralej, zfetovanej nebo důchodce, takže jsem se sklidil na krajnici, co tam nebyla a o kraj asfaltu s trčícím ostrým štěrkem jsem dal přední i zadní na jedné straně...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 črc 2016 08:25 

Kraj: SR - Bratislavský
Už nejakú dobu mám v obľube tieto izolované svorky. V poslednej zásielke sú červené vo vnútri obalu nejaké mastné. Takže aj pri opatrnom stlačení sa svorka medzi prstami zvrtne o 90 st. dřív, než bys škrtl sirkou. :)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 črc 2016 20:01 
Moderátor

Tohle je taky hlína: Dostal jsem před časem kilo bezolovnaté pájky Fluitin 1532. Že rozpouští očka na trafopájce trojnásobnou rychlostí proti SnPb pájce, nad tím jsem mávnul rukou. Očka si beztak dělám z odřezků Cu drátu a mám je grátis.
Dneska jsem na ni ale vzal mikropáječku a ta sviňa mi po hodině práce rozpustila hrot. Poželezněný. Normálně se zažrala do materiálu a rozrušila ho skrz naskrz tak, že se hrot najednou bez varování rozpadl.
Ekologie zasraná.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 črc 2016 21:35 
Řádný člen

Hlavně neekologická ekologie. Co je ekologického na řepce v naftě, lihu v benzínu, na slabém vysavači nebo rychlovarce, na debilní úsporce se rtutí, na nějakým posraným solárku, které ještě před pár lety za dobu své životnosti nenahradilo ekologickou elektřinou škodliviny, vzniklé při jeho výrobě (dnes už solárka pokročila, tak to bude snad alespoň šul-nul)?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 črc 2016 21:54 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Bezolovnatý svinstvo ani omylem. Nedávno jsem koupil na akru kilo stannoluSn Pb60 Cu2 tl. 1mm za cca 600Kč, a mám na x let vystaráno. Ptal jsem se na ampéru v kovohutích příbram, a s tím bezolovem to není tak horký, věci pro dopravu, lékařství, armádu se pořád můžou pájet olovnatým cínem.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]