Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 17:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvrhlosti a další zajímavosti z oboru
PříspěvekNapsal: 30 čer 2015 20:18 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
No tak jestli měl záchvaty zuřivosti... Hlavně že mu to pomohlo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2015 20:27 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
ransom píše:
To je podle mého obecně tradovaný a oblíbený nesmysl, kteří šíří léčitelé a milovníci konspiračních teorií. Znám lidi, co v jednom okamžiku odsoudí klasickou medicíu jako "sprostý kšeft" a vzápětí vysolí horentní sumu za absolutní nesmysl od alternativního guru.
Onehdy byla v mém blízkém okolí slyšena jedna městská sociální pracovnice (která mimo jiné spolurozhoduje o odebírání zanedbávaných dětí rodinám), maminka tříleté holčičky a pravidelná návštěvnice místního šamana s takovou replikou: "Martinka má už dva týdny devětatřicet horečky, já jí pořád dělám ty čaje, ale furt nic. Neměla bych s ní přeci jenom jít k tomu doktorovi?"

Já osobně mám se zdravotnictvím jen dobré zkušenosti.

No asi jsem to napsal nejasně a Tys mne tudíž ne zcela dobře pochopil ... Takhle to není myšleno.
Nikdo nechce tvrdit (samozřejmě to spousta lidí dělá, ale o těch není řeč), že západní medicína nemá své místo. Spousta lidí ale místo toho, aby změnila své blbé návyky (přežírání, nadměrný chlast, minimální nebo žádný pohyb, neřešený neustálý stres), si raději skočí pro ty zkurvené léky, aby to stejně blbě mohli dělat dál. A z akutních stavů se stanou chronické a farmaceuti si mnou ruce (už jsou na nich závislí ...). A kšefty se točí.
Kterej doktor Ti při prvním zvýšeném tlaku řekne: udělejte to a to, choďte dřív spát, zajděte si na procházku, omezte stres .... a po 14 dnech se mi přijďte ukázat ? NIKDO! Vrazí Ti prášky na tlak okamžitě a žereš je (mnohdy zbytečně) celej život. O tom to je. A ty prášky Ti zkurví X dalších orgánů ... což zase řešíš jinými prášky a spirála se roztáčí ...

Já o šarlatánech nemluvil. Poslechni si to video (nebo si od toho pána něco přečti - napsal toho dost, je to kvalifikovaný doktor - jen získal časem rozhled a jiný názor). Až si poslechneš MUDr. Hnízdila (uděláš -li si na to čas), pochopíš ...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2015 20:50 
Moderátor

Akusta píše:
Kterej doktor Ti při prvním zvýšeném tlaku řekne: udělejte to a to, choďte dřív spát, zajděte si na procházku, omezte stres .... a po 14 dnech se mi přijďte ukázat ?

Moje obvoďačka třeba. Tu víc zajímá jak žiju, co dělám a jak vnímám svět kolem a sám sebe než kolik mám čeho na rozborech nebo na budíkách. Můj zubař. Můj chirurg. Moje očařka. Manželky gynekolog. Pak asi dvacet dalších doktorů ke kterým příležitostně chodím, nebo které nějak znám osobně.

Pokud si někdo kazí zdraví vražedným životním stylem a pouze tupě přijímá kdejakou medicínu co mu kdo napíše, je blbej a může si za to sám. Zejména v dnešní době volně dostupných informací. Zdraví je především osobní záležitost každého dospělého a svéprávného člověka a rozhodně ne něco, o co se mu mají starat druzí nebo dokonce něco, na co existuje nárok. A neříkej mi, že v tý Praze nepadneš na rozumnýho dochtora. Spíš jsi pohodlnej hledat.
Jen na okraj: Doktora je potřeba hledat dokud je člověk zdráv, ne až když už to nepočká.

Jasně, farmaceuti dělají kšeft. Stejně jako kdokoli jinej. Je pouze na tobě, co jim z toho sbaštíš.

Naposledy upravil ransom dne 30 čer 2015 22:04, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2015 21:27 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
ransom píše:
Moje obvoďačka třeba. Tu víc zajímá jak žiju, co dělám a jak vnímám svět kolem a sám sebe než kolik mám čeho na rozborech nebo na budíkách. Můj zubař. Můj chirurg. Moje očařka. Manželky gynekolog. Pak asi dvacet dalších doktorů ke kterým příležitostně chodím, nebo které nějak znám osobně.
Pokud si někdo kazí zdraví vražedným životním stylem a pouze tupě přijímá kdejakou medicínu co mu kdo napíše, je blbej a může si za to sám. Zejména v dnešní době volně dostupných informací. Zdraví je především osobní záležitost každého dospělého a svéprávného člověka a rozhodně ne něco, o co se mu mají starat druzí nebo dokonce něco, na co existuje nárok. A neříkej mi, že v tý Praze nepadneš na rozumnýho dochtora. Spíš jsi pohodlnej hledat.

Buď rád, že je máš. Dnes je průměr spíše ten opačnej.
Ad lenost - kravina. Já neměl na výběr - ke kardiologovi jsem byl poslán ke konkrétnímu a naprosto jsem nevěděl, co bude. Jinak bych si hledal jiného ... typ, jako máš Ty.

Už to neřešme. Je to tu o reprákách :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2015 22:06 
Moderátor

Jasně.
Příloha:
hlmenu4.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 črc 2015 21:46 

Kraj: SR - Bratislavský
Inšpirácia TM380? V strede je ARE6604. Dve debny za 1000 Kč.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 črc 2015 22:28 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Zrovna dneska jsem to taky někde viděl...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 črc 2015 22:48 
Moderátor

To bude jedna z obligátních konstrukcí z první poloviny 80. let, jen někdo vyměnil střeďák za novější. Hrát to bude mizerně. Ale je to pěkný.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2015 18:39 
Moderátor

laminat píše:
Bláha se ze seriózního recenzenta a konstruktora vypracoval na bezskrupulózního překupníka s hadím olejem.

Tak na to bacha. Překupníci s hadím olejem jsou vysoce ctění na Farau a můj velký vzor Ruiz Aw se během jedné své mise stal na čas také jedním z nich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 črc 2015 08:11 
Moderátor

Není to o muzice a je to o muzice...
Obrázek

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 02:18 

Kraj: ČR - Plzeňský
Tohle už je vážně vrchol. ještě by bylo fér dodat, že prachovka se u tohoto "plně funkčního" repráku rozpadne po prvním doteku, neboť je taky z molitanu.

http://www.angelicaaudio.cz/reproduktor ... produktor/

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 07:44 

Je to kretén. To jeho kouzelné slovíčko "zvukově výborné" mi například namluvilo, že ARN8608,ARZ4608,ARV104 bude s kvalitní výhybkou z 1PF06708 zvukově naprosto výborné. Samozřejmě mi všechny tyhle věci nacpal za strašné prachy.
Ježiš, když si na to vzpomenu, jsem zas nasranej.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 10:10 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
TheKytu: ty jsi ještě nezjistil, že jak na obrázku uvidíš to červenočerné pravítko, tak že nakupuješ od jednoho z největších zlodějů? Je všeobecně známý tím, že i největší krám ti prodá za cenu o 200% vyšší, než je obvyklá.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 10:43 
Moderátor

Zloděj je ten, kdo něco ukrad. J.K. je sice vojebávák a žvanil, ale ne zloděj. Pokud se někdo nechá těmi kecy zblbnout a vysype u něj peněženku, dobře mu tak.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 12:09 

Zloděj to není, pravda. Bohužel v době, kdy jsem u něj nakoupil jsem o tom prd věděl, takže jeho kecům jsem naprosto věřil a byl jsem přesvědčen, že se to vyplatí. Ano je to jen moje chyba.
Má sice krásnou sbírku, ale už od něj nikdy nic nekoupím.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 13:00 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
TheKytu píše:
Je to kretén. To jeho kouzelné slovíčko "zvukově výborné" mi například namluvilo, že ARN8608,ARZ4608,ARV104 bude s kvalitní výhybkou z 1PF06708 zvukově naprosto výborné. Samozřejmě mi všechny tyhle věci nacpal za strašné prachy.
Ježiš, když si na to vzpomenu, jsem zas nasranej.

To sme na tom stejně :evil:

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 14:32 

Čímpak ses napálil Ty?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 15:14 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Já od něj nekoupil nikdy nic (asi ani nekoupím) a v zásadě je jeho věc, co prodává a za kolik...ale jinak mi je z něj na blití úplně stejně, jako ze všech jemu podobných, co zaplevelili celý aukro předraženým harampádím. Nejde totiž jejich nick hodit do ignorace a člověk se tam tím plevelem musí prokousávat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 15:30 

Přesně. A bohužel se na Aukru inzeráty (co se týče repro) od normálních lidí moc často nevyskytují... tedy alespoň když zrovna něco potřebuju.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2015 15:49 
Řádný člen

Kraj:
Taky jsem jednou u Jardy nakoupil,ale to už jsem tu zmiňoval..Byla to taky dobrá zkušenost.
I prodělek je kšeft :)
Pozitivní na jeho inzerátech je,že na všech foto má právě to pravítko.Tak alespoň můžete hned skočit dál. ;)
Jinak je to celkem sympaťák. A hlavně dokáže dobře poradit.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]