Poslední návštěva: Právě je 28 kvě 2026 22:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 316  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co vás dnes potěšilo?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 14:06 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Ano, Ringo, to je ten pravý. Ten, který ze sebe dovedl za bolševika udělat prvotřídního debila v prorežimní estrádě Romance za korunu, a který nechal přimixovat svůj hlas do hotového masteru Pražákům je hej od Pražského Výběru, aby s tím prorazil v Hitšarádě jako F. R. Čech & Elektrovox. To je opravdu autorita (uznávám, že jeho texty pro Výběr byly některý dobrý).
Ringo na Hrad a Jeníček s Mařenkou budou poradci.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 15:24 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Jako lázeňskej Bouchal byl taky dobrý.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 15:28 

Kraj: ČR - Vysočina
Tady přece nejde o jeho nějakou tvorbu, ale o jeho pohled na čmoudy selskym rozumem.
Ani jsem to nedokoukal, vím co hlásá.

Ale jestli chceš proslov autority, najdu ti nějaký Putinův na toto téma. hahahaha
A Trumpetu jsi si pustil a o Stalinovi přečetl?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 15:41 
Řádný člen

Já myslím, že Ransom pochopí zcela přesně, jak jsem to myslel. Ten Trump je náhodou docela racionální. O Stalinovi a neexistujících Ukrajincích je tam přesně to, co jsem čekal.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 17:13 
Moderátor

Už jsem to tu možná někdy psal: Nebylo by lépe vrátit se definitivně k audiu? Tyhlety politicko-společenský kecy patří myslím jinam. Na to jsou blogy a patřičně zaměřená diskuzní fóra. A mě to vlastně ani nebaví.
Můžeme se domluvit, že kdyby to někdo přeci jen nevydržel a zase začal, ostatní s tím hned Vestíka pošlou do prdele.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 17:54 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
Tome, nemáš tak úplně pravdu. To, co se v současnosti děje a nás všechny bez rozdílu ohrožuje, je tak závažné, že sice není nutné předělat RM na politické fórum, ale pokud občas někde něco takto zajímavého zazní, není od věci ty důležité věci pustit mezi lid.

Souhlasím s Igorem, že Trump vůbec není hloupej a držím mu palec, aby rozumné věci prosadil. A to, co řekl na plnou hubu Ringo, by se mělo vysílat v hlavním zpravodajském čase, aby to pochopil a vzal na vědomí i poslední trubka ze zapadlé vesnické hospody.
Oboje se to dotýká každého z nás ...

A pokud jde o Ringa: já bych ho hodnotil podle velikosti jeho osobnosti a inteligence, podle odvahy, s jakou mluvil a mluví o věcech, o kterých jiní mlčí ... Vytahovat nějaké staré kraviny je mimo mísu ...
To se dá na kde koho vyhrabat v minulosti něco. A jeho Dívčí válka je prdel ... Poslechl sis toho linkovaného Ringa celého? Pokud ne, doporučuju.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 18:39 
Moderátor

Ne. Koníček mi slouží k tomu, abych si od toho světa venku odpočal. RM je pro mě místo, kde nemusím a nechci poslouchat něco, co je rozlezlý všude jinde. Netahejte to sem. To není proto, že by mě to nezajímalo, ale prostě kvůli psychické hygieně. I za války člověk potřebuje občas někde vypnout a neznamená to dezerci. Když vás to baví, probírejte si to doma s manželkama nebo s kamarády u piva.
Pokud tohle není dostatečně srozumitelné, začnu být sprostý.
Jestli ovšem bude většinová vůle, aby se z RM stalo společenské fórum k udržování bdělosti, pak sklapnu a už sem nepolezu.
Howgh.

A co mě potěšilo: Plný balík kostřiček do feritových hrnků a na malá EI jádra. Ideální na vzduchové tlumivky malých až středních velikostí. Už jsem jich pár navinul.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 19:08 
Řádný člen

ransom píše:
Ne. Koníček mi slouží k tomu, abych si od toho světa venku odpočal. RM je pro mě místo, kde nemusím a nechci poslouchat něco, co je rozlezlý všude jinde. Netahejte to sem. To není proto, že by mě to nezajímalo, ale prostě kvůli psychické hygieně. I za války člověk potřebuje občas někde vypnout a neznamená to dezerci. Když vás to baví, probírejte si to doma s manželkama nebo s kamarády u piva.
Pokud tohle není dostatečně srozumitelné, začnu být sprostý.
Jestli ovšem bude většinová vůle, aby se z RM stalo společenské fórum k udržování bdělosti, pak sklapnu a už sem nepolezu.

No dobře ... On to taky nikdo nemá v úmyslu. To, že sem tam někdo něco objeví (nejen z politiky - serou se sem různé píčoviny) a do nějaké odpovídající kecací rubriky pastne, není nic proti ničemu. Ale zakládat na to rubriku nebudeme. Jsi zacháněn :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 19:13 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Já souhlasím s tím, že to sem nepatří.

Naposledy upravil TheKytu dne 11 led 2017 18:50, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 19:33 

jen do mě, za pravdu ! :D

...jak se to říká...kdo je připraven není překvapen.
Tak já už tady osvětu dělat nebudu, posílám se tedy do prdele....a jak se to ještě říká?...když se nebudeš zajímat o politiku, začne se politika zajímat o tebe a líbit se ti to nebude. :D
A ještě bych chtěl podotknout, že jsem nic ve zlém nemyslel a nikoho jsem vážně naštvat nechtěl a Ranse už vůbec ne !!! :!: :!: :!:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 20:49 
Řádný člen

vestik píše:
jen do mě, za pravdu ! :D

...jak se to říká...kdo je připraven není překvapen.
Tak já už tady osvětu dělat nebudu, posílám se tedy do prdele....a jak se to ještě říká?...když se nebudeš zajímat o politiku, začne se politika zajímat o tebe a líbit se ti to nebude. :D
A ještě bych chtěl podotknout, že jsem nic ve zlém nemyslel a nikoho jsem vážně naštvat nechtěl a Ranse už vůbec ne !!! :!: :!: :!:

Nikam se neposílej, nic jsi neprovedl - naopak ... vše je OK a Ransom se jen lekl, že na každém reproduktoru od teď bude namalovanej nějakej politik. (Raději pověšenej ...).

Ona je ještě jedna věc, proč máš pravdu: kdyby existovaly TV a rádio stanice, kde by se pravidelně prezentovala PRAVDA a ne ten zaplacenej hnůj, co tam denně běží ... tak by se stačilo dívat nebo poslouchat tam a tady mít jen to hobby.

Ale páč tohle není, tak by každej gramotnej člověk se zájmem o svou budoucnost a budoucnost svých blízkých měl ocenit jakýkoliv zdroj, kde se nějakou tu pravdu dozví. A nenadávat za 1 či 2 linky ...

Přeloženo do češtiny - nejsou-li fakta jinde, nenadávejme si, kdy si je sem strčíme sami. :lol:

A za mě: mě ten Ringo potěšil tím, jak prostě a jadrnou češtinou (která je Čechům blízká) vystihl celou situaci. A v rámci tohoto vlákna "Co Vás dnes potěšilo" to není OT.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 21:59 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Navrhnime k politikom možnosť DELETE

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 22:43 
Řádný člen

tatko Tom píše:
Navrhnime k politikom možnosť DELETE

To nejde, to bys mě klávesu DELETE prodřenou ...

Spíš by to chtělo ten moudrý klobouk z Harry Pottera a třídit je před akcí ... zmijozel by byl přeplněnej ...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 lis 2016 22:51 
Řádný člen

A ťažký otlak na ukazováčiku :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 11:15 
Moderátor

V ústech hlupáků se i pravda v lejno obrací. Ringo by si měl pořídit děti se Sládkem nebo Okamurou. Ať něco zbude i pro věky příští.
Tyhlety všudypřítomné neoficiální pravdy jsou úplně stejně vlezlé a tendenční jako ty oficiální. A právě tak není před nimi úniku. Už mě dokonce odchytil na ulici cizí chlap a začal mi bez ptaní hustit moudra z "alternativních zdrojů". V hospodě jsem nucen to poslouchat od vedlejších stolů. A teď i tady?
Jděte s tím do prdele.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 11:34 
Řádný člen

100% pravda

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 12:32 

Ani ve snu by mě nenapadlo, že budeš reagovat takhle podrážděně.
Nic bych samozřejmě z tohoto ranku nepřispíval....
Já to mám tak, že když mě to nezajímá nereaguji.
Nevím kam chodíš pro zaručenou pravdu, já se snažím si ji vytvářet ze všech dostupných zdrojů, ale stejně jsem samá pochybnost. Bohužel např. ten tebou zmíněný samolibý Okamura, kterého rovněž nemusím, má k pravdě rozhodně blíže, než ti kteří na nás celý den koukají z obrazovek TV. Proč nesmí do TV?
Mě je to v podstatě celkem všechno šumák, ale strach jak a v čem tu bude můj syn žít mě nedovolí se o to nezajímat. A ten strach opravdu mám.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 14:23 

Hodně mě již včera potěšilo tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=VgxUQzD_KNM

...toho člověka neznám, neznám jeho politickou minulost či současný postoj ani jeho tvorbu, jde mi čistě jen o obsah sdělení.... :!:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 15:06 
Řádný člen

Koho neznáš? Duška nebo Ruize?
Co se toho zbytku týče - bude-li u moci Okamůra, F.R.Čech, Landa nebo něco podobného, určitě na tom bude tvůj syn hůře, než za Klause, Zemana, Nečase... A pičování o alternativě na RM na tom naštěstí nic nezmění.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 lis 2016 15:24 
Řádný člen

vestik - vedci zistili, že sledovanie konšpiračných a alternatívnych vecí poškodzuje mozog :D

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 316  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]