TheKytu:
To byla obecná poznámka na výrobce, ne na konkrétní kartu ... Vždycky jsem s tím bojoval. Už leta. Zejména SoundBlastery - musel jsi vždycky prolézt mraky webů, než jsi se dopracoval k řešení.
Když bych hledal, našel bych zcela ilustrativní případ dobré karty SB, která ale měla idiotský postup stahování driverů: nainstalovat steré, které blbě fungovaly (okamžitě jsi zjistil, že zkreslovaly apod.) a následně najít na webech (všude to nebylo) nový update, který ovšem nebylo možné nainstalovat, neměl-li jsi to původní blbé ... No prostě idioti.
K čemu je mi dobrý HW, když k němu jsou na h.... ovladače. To musí být vše na jedné stránce supportu produktu. A aktualizované. Jinak ať si to namažou na prsa.
Obdobnej přístup má poslední leta Microsoft. Ti jsou tak namyšlení, že nedokážou veřejně publikovat chybu a upozornit na ni. Lidi na to musí přijít sami a pomoct si. Nebo je to záměrně skryté, aby to nebylo "hned na ráně".
Typické je už delší dobu několikahodinové hledání aktualizací po instalaci. Dokud nevíš, že musíš napřed nainstalovat opravu aktualizací KB3102810 (a aby to šlo stáhnout, mít novou verzi MSIE nebo to stahovat něčím jiným), aby fungovalo stahování aktualizací, běží Ti komp třeba 4 hodiny a nic ... stále vyhledává ...
Kdyby (jak říká můj kamarád) srát nemohli 3 neděle - to je smrtelný
Copak někdo (a podnikatel už vůbec ne) může trávit hodiny čekáním na něco, co je jinak za chvíli a furt hledat něčí chyby ? Přidávám link pro obecné pobavení :
http://answers.microsoft.com/cs-cz/wind ... a1893c99c9 BTW: měli by mít ke stažení balíky aktualizací (cosi jako Service Pack) vždy k nějakému datu a aktualizovaly by se jen diference ... A zjištěné chyby publikované v záklaví stránky aktualizací formou "Důležitá informace). A ten systém aktualizací je na h.... zcela. Lidi nemohou odejít z kanceláře a vypnout PC, protože se systém aktualizuje. Až se naserou (spěchají jít pryč), vypnou to natvrdo a pak je teprve zábava. Nejlépe aktualizace zcela vypnout a nechat to čas od času udělat IT podpoře.
Nejlépe to asi vystihl v tom linkovaném fóru tento příspěvek: " ... Opravdu je obrovská hromada důkazů, že by měl MS klíčové pracovníky vyměnit a některé poslat na psychiatrii a nechat je zbavit svéprávnosti ..."
Tohle se u Open Source Software nemůže stát.