Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 08:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 195  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Na čem momentálně pracujete
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 17:20 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Před stříkáním je třeba jakékoli železo důkladně odmastit (benzínem, terachlorem), nebo ještě radši opískovat. V lakovnách to dělají ve velkém v lázních s horkým sulfitovým roztokem či s podobným sajrajtem. Bez toho žádný lak pořádně nedrží.
A pokud se nedělá komaxicht nebo speciální bezzákladový lak, musí se bezpodmínečně nejdřív stříknout základovka.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 kvě 2013 18:23 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Úkliid : D

Celá velikost

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 kvě 2013 20:05 
Řádný člen

hh co ta moje vež tam ještě s nalepkou , jaktože ještě neni pod kudlou ?:D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 kvě 2013 20:50 
Řádný člen

Ještě se mi do toho nechtělo : D

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2013 13:55 
Řádný člen

Kraj:
Takhle nějak začínal Jarda než mu definitivně hráblo :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2013 15:12 

Kraj: ČR - Liberecký
Taky se pochlubim (jsem amatér takže mám i z blbostí radost :) )
Snažim se rozchodit gramofon Tesla NC470. Doufám že mě tesla fanoušci nezlinčují, ale včera jsem montoval cinch výstupy pač můj zesilovač nemá 5ti kolík.

Příloha:
IMG_20130522_173635.jpg

Příloha:
IMG_20130522_183601.jpg

Příloha:
IMG_20130522_183548.jpg

Neobešlo se to samozřejmě bez problémů a to hlavně díky mojí vlastní blbosti. Schválně kdo přijde na to kde je problém an týhle poslední fotce.

Příloha:
IMG_20130522_180504.jpg

Dneska přišla plastelína tak budu ještě vyplňovat šasí.
No a dneska jestli to vyjde si jedu ještě pro MC600Q do sbírky. Tak uvidíme...

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2013 20:30 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
kemo87: No co, tak ten červený a bílý drátek ještě jednou odpájíš :-D. Se mi stalo tak tisíckrát v životě, že jsem přepečlivě připájel všechny drátky v DIN konektoru, abych vzápětí zjistil, že nemám na kabelu navlečenou čepičku...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2013 20:36 
Řádný člen

Kraj:
Cinche jsou OK.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 kvě 2013 22:15 

Kraj: ČR - Liberecký
No jo, ale mě se to zrovna povedlo napájet tak hezky a pak zjistim že jsem to zmastil :lol:
No popravdě tebe Thalesi jsem se bál, ale když říkáš že je to OK tak jsem spokojen ;) .

Jinak nákup se povedl. Mám doma Teslu MC600Q, ministoleček pod ní, zesilovač Unitra 8010 a pár ARS1018. To vše za 3000kč, po starším pánovi (1. majitel) v super stavu, vše funkční. Dokonce mám i originální návody na teslu a unitru včetně schémat. Dneska jsem spokojen :) .
Jen tak pro zajímavost, koupil jsem to od rodiny Krámských, majitelem byl právě otec Otakara Krámského.

//nějak mi nejedou BB kody :(

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 kvě 2013 16:43 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Strýčka Thalese se nemusíš bát. On je agresivní, ale moc mu to neběhá.

A propos, co dělá hnáta?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 čer 2013 00:17 
Řádný člen

Kraj:
Ahoj kluci, na vzdory tomu, že apec prodávám, vymyslel jsem takový nápad, jak mít apec u ruky a mít za něj prachy. Koupil to kolega z okolní vesnice. V pátek jsme zvučili jednu super akci pro 2000 lidí, 3 stage (kapely, DJ, DJ) a musím se pochlubit výsledkem mé práce. Ty vnitřní 15" boxíky s luxusně velkým bassreflexem (stejná jako plocha 15"), čistý objem 160 litrů, ladění 38 Hz. Pánové, při 900W co jsem do té Kappy 15LF PRO pouštěl, než cívka začala bouchat o magnet, z bassreflexu nelezl vítr, ale akustický tlak zvuku. Vedle stojící 18" 400W (Samson?) hrála o polovinu méně při 600W příkonu. Bass z mé bedny hrál MOC, DOBŘE a nejeden hudby znalý to uznal. Své o tom může říci AGE, kterého jsem na akci najal aby tam ozvučil a osvětlil druhou DJ scénu. Jinak Martine, díky za světla a zvuk, další 3 akce "cobydup" :)
Na třetí ROCK stage jsem najal kolegu Ondru Bulvu (Kalvoj) s jeho 4x beyma 18" bandpass a tomu to hrálo taky sakra dobře! A na vlastní uši jsem slyšel, jak na zvukovce naladěný aparát umí zvukař od kapely docela zkur :shock: vit. Druhá kapela už byla pastva pro uši ... :) Kdo na této vyjímečné akci byl, může potvrdit. Sorry za reklamu, ale vím, že se všichni budete ptát :D
Celkový sound 3kW+5kW+5kW BC/Eminence/RCF/Beyma

https://www.facebook.com/citov?fref=ts

PS pro Drobka: Ten žlutý skelet slouží opravdu jen jako skelet, uvnitř Eminence :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 čer 2013 08:44 
Řádný člen

Kraj: ČR - Zlínský
Kdyby to šlo, tak bych ti dal LIKE :lol:
Každopádně musím souhlasit, že ty kappy hrály sakra dobře!

PS: bohužel, ta slečna je pouze dobrá kamarádka :cry:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 čer 2013 21:24 

Kraj: ČR - Plzeňský
Jirko, u té fotky "Moje bednička vpravo" - jak může profík dopustit takovou čuňárnu a dát k sobě různé basovky? To je techno párty? Aůůůůůůů, když už, tak bych dal dvě stejné vpravo a dvě stejné vlevo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 čer 2013 02:01 
Řádný člen

Kraj:
To je zase prasárna z hlediska HiFi - každá strana pak hraje jinak. Nebo to profíci neřeší? ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 čer 2013 02:21 

Kraj: ČR - Středočeský
Prasárna je to tak i tak... Nicméně většinou ty přímovyzařující basovky jde skombinovat, čímž neříkám, že by se to mělo dělat - viz. první věta.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 čer 2013 15:46 
Řádný člen

Kraj:
Exxi, nevím který trotl zavedl větu, že jen u TECHNO párty se dávají různé bedny. Já tohle vidím na každé 3 akci kdekoliv na jakýkoliv žánr. Suby jak suby, pokud to jsou alespoň stejné typy ozvučnice, budiž. Ale nahoru dávat 15+1 90x60 a k tomu 2*12+1,4 90x40 už je moc i na mě.

Ohledně mé fotky, hold jsem další 2 stejné postavit nestihl, tak se vzala kolegova 18" (která hrala podstatně méně nahlas i basově, než moje 15".

Já chtěl spíše demonstrovat, že i malé (15" a méně) bedny umí (dobře) zahrát (venku) :)

No a co by jste říkali na to, že bych je dal k sobě doprostřed, se raději ani neptám :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2013 12:35 

Kraj: ČR - Olomoucký
Díky za pochvalu. Tu mříž musím přestříkat :D ať to tak nedráždí lidi. Jen opravím, že ty bandpassy jsou 15". Optimální by bylo mít 4 vedle sebe uprostřed, nebo stack 2x2 ale kvůli nízkému pódiu a nutnosti zvednout vršky nad hlavy lidí jsem to musel rozházet takhle. No holt musím ještě další přistavět. Co se týče těch tapco, tak jsou komplet překopané i s vyhýbkou. Řešil jsem jestli dát do nové verze PTC na ochranu driverů jako je i v originální bedně. Po váhání jsem tam šoupl 0,5A PTC , ktery vypíná na 1A a při první kapele jsem byl sakra rád.

Už při obhlídnutí mi borec řekl že to prostě ty bedny nemůžou uhrát, že on má všechno na "bísíčkách" s dvoupalcem a osum MT18 (podotýkám v G verzi, která podle mě moc nehraje)... (nezmiňuju se o vybírání mikrofonů-zpěvačka zpívá potichu, tak aby to nevazbilo-vrazil sem mu do ruky bezdrát a říkám že jestli umí zvučit, tak to vazbit nebude). No nicméně už při nazvučování bylo slyšet že někdy PTC lehce zabralo, ale to ještě nebylo tak hrozný. Jak si děláme prdel z DJ, že mají na mixu všechno červený, tak tenhle borec byl to samy v bledě modrym. Na mixu mrkala a někdy i svítila LED u +16dB, šavle mrkaly do rytmu, na zesáku na vršky clip nezhasl po celej koncert (měl sem limitery nastaveny pro sebe, tak aby to menší špičky a výkyvy přeneslo). RMX na odposlechy taky svítilo jak vánoční stromeček a na ART 425 na hlavní odposlechy sem se radši nedíval. No a samotná ekvalizace odposlechů mu taky dávala zabrat. Další kapela už jsem dělal já a bylo po všech problémech s málo hrajícím aparátem.

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2013 15:01 
Řádný člen

která verze Mtčka na tvé ucho hraje víc než s G ?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2013 21:22 

Ano, cizí pár uší má bohužel jiné výsledky "měření" :-)
Lidé si tam s radostí dávají TBXka od B&C, Xko na větším příkonu také musí hrát víc. Ale nebudu se Vám do toho motat....

Dnes se trápím s testovací budkou pro basovku. Dvě hodiny jsem si lámal palici, jaktože se to nechce kruci naladit skoro nijak. tak jsem nechal jen holou díru, bassreflex šel pryč, a pořád jsem měl ladění asi 30Hz. To snad není možný. Už jsem myslel, že přestává fungovat veškerá fyzika. Nakonec jsem se dopátral, že mi po včerejším mejdanu jen nefunguje hlava, a já místo impedančního minima pro bassreflex koukal na impedanční maximum.

:twisted: Martin bude mít při konstrukci mé basovky peklo. Vypadá to, že bassreflex bude mít proměnný průřez (jaksi našikmo)....

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 čer 2013 21:39 
Řádný člen

X ko myslíš X400 nebo 401 ? ja bych si rad poslechnul to nový TBW na adekvatnim zesilovači to musí bejt pumpa jak sviňa :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 195  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]