Dostal jsem ouchylnej nápad

Prosím o trpělivost než dočtete na konec.
V níže uvedeném threadu, pod tou druhou fotkou co jsem přidával já, napsal djkraft toto:
"jednou si taky takovou fotku udělám a budu tam mít svoje zlatíčka hezky pohromadě"
http://www.repromania.net/forum/viewtop ... 1&start=29Vzpomínáte si na akci na HiFi slovanetu, kde se tamní HiFisté fotili se svými dřevěnými hrajícími miláčky stoje vedle jen v trencích?
Ne to nemám na mysli.
Nebo na tu akci na SE kde tamní bastlíři ukazovali co ze zvědavosti nebo z donucení zapájely jejich přítelkyně?
Dneska jsem fotil původně úplně jiné věci (dílčí úseky postupně generálkovaných ARS840), ale vzpomněl jsem si na ty fotky z fóra, o kterých jsme shodou okolností včera mluvili s přítulkou a tak jsem jí vrazil do rukou kiňák jak byl a vyfotil je oba dva

A teď konečně k jádru věci - co takhle po vzoru uvedených akcí dávat sem nějaké pěkné fotky vašich blízkých (primárně přítelkyň a manželek) s vašimi oblíbenými kousky audiotechniky? Já vím, je to blbost ale ...

P.S. - Ta membrána je zcela zdravá a nic jí není, jen jsou tam rozdíly barvy od mříží co byly před repro.