pre barondj: čo sa týka mixpultu k nejakým prehrávačom (ak som to správne pochopil) tak ano, dobré sú:
1. VESTAX (typ neviem, poznám len značku a že to chalani majú a že je to OK) väčšinou tieto VESTAXi majú len dvojkanálové a také neštandardne úzke a používajú to hlavne ku gramofónom
2. potom fajn je DENON (napr niečo ako DN-X1500 proste tie čo sú akoby kópie Pioneeru)
3. no a kolega vo firme hráva/ používa RELOOP RMX 40 DSP niekto to považuje za SHIT ale vieš čo zatiaľ som chybu na ňom nenašiel žiadnu, je to kópia Pioneeru, je tam prijateľná cena a fakt by som ho odporučil ako takú lacnejšiu variantu...je fakt super
4. samozrejme klubový štandard a to značka Pioneer a rad DJM či už 500 (staršia vec ale OK no na bazoši sú už dosť ,,vylietané,,) a potom DJM 600 (legenda

dajú sa zohnať staršie a v slušnom stave) no a DJM 700 a viac samozrejme nie je čo vytknúť (aj keď DJM 900 a NEXUS a neviem čo - to už hrá akosi samé...už je to digitálne všetko moc a...to už radšej konzolu...neviem no)
Osobne by som pozeral určite 4 kanál lebo 2 kanál sa neoplatí, budeš chcieť niečo naviac zapojiť a nebudeš mať kam, určite by som šiel do Pioneeru (nesklame ťa) napr. spomenutý DJM 600 (faaakt mašina a legenda - vždy to bude mať hodnotu a vždy ho dobre predáš a určite čierny) a keď nie Pioneer tak potom RELOOP RMX 40 DSP lebo mám dobrú skúsenosť...ostatné značky ako American a všetko končiac na -nic by som nekupoval, čo sa týka Numark-u mne tá značka nesedí, nebudem vravieť že je zlá (no myslím si to) a osobne by som si to nekúpil...