|
zdar o zvukařině vím jen to, co lze pochopit z druhé strany ,obecné problémy v podnikání jsou realitou dne a zůstanou i nadále. Živím se na vlastní noze od pádu rudých a předtím jsem prováděl služby na povolení od roku 1997.Celou tu dobu nemohu shrnout jinak ,než li jste to učinili postupně skoro všichni. Jen ztráty v podnikání /nezaplacení / odhaduji za tu dobu na cca 450000,-,k tomu připočítám dalších tak 250000,-co mi ukradli lapkové z dílen ,aut a pod.. To je jen hrubý odhad ztrát. Jsem již jen živnostník a vcelku spokojeně žiji,nepočítám li obecné záležitosti okolo zmíněného. Dnes je situace ve Vašem/a nejen/stejná jako kdekoliv jinde.Je to boj s globálním podnikáním,Já sám pro sebe jsem si vzal příklad z doby 70/80 let, kdy komouš dotálh tak šrouby ,že i takový kapely jako Katapult ,Effekti,Mišík a jiní, si ani necvrnkli a personál okolo nich také .Mnozí z nich ,jednoduše dělali i estrády v popíku .A uživili se.A přežili. Jirka Schelinger /dodám, můj kamarád/byl nějakej antikomunista a dal si poradit od Ringa/zkušenějšího/ a natočil i popík ,to byla daň za ty rokový pecky, které přežily dodnes. Nebyl sám, ti ostatní možná jinak ,ale také, a jsou tu dodnes. Ta cesta není rovnou na věc.Je to kruh,spíše okružní stoupání. Počítat s tím.. nahoru..zase dolu ,se musí. Co ,ale spolehlivě funguje ...co si neuděláš sám jako když není. Velké podnikání /globální/ převzalo úplně stejnou taktiku jako komanči s BSP jen jí zdokonalili pro vlastní potřeby. Komouši zlikvidovali živnostníky jako ideologického nepřítele, velké firmy ho ale nelikvidují jako konkurenci ,což by se dalo předpokládat, oni ho jen potřebují jako levně získanou sílu ,která se naučila makat jak šroub.To je celé.A pořád se to opakuje každých, tak 10 let dokola. Kdo to nevzdá a pokusí se s tím něco udělat ten to přežije. Za tu dobu jsem padl hubou na zem několikrát. 97 mě vykradli několikrát dílnu ,auto,okradl mě odběratel,a ke všemu jsem jednoho rána v bance zjistil ,že tam mám jen 856,-Kč .Se zbytkem/ani nebudu psát kolik/,mi zdrhnul partner navíc i od své ženy, které podvodem prodal dům.Je pravdou ,že na každou svini se někde vaří voda.Zpět jsem dostal po soudech .tak ani né třetinu,jeho ženě a naší kamarádce se podařilo zachránit dům a tu svini našli ve Francii,v parku, jako bezdomovce ,který se ufetoval.Dodnes jsem nepochopil, proč to vlastně udělal. Finančně zajištěný, hodnou ženu,dvě děti ,,nic mu nechybělo. Je to trvdá realita ,ale je nutné s ní zápasit dokola, jak jen to jde. Podle toho co jsem tady četl, nejste žádný ořezávátka a něco taky máte za sebou.Tak mi dovolte Vám i všem i vašim blízkým, do Nového roku popřát hodně zdraví, asi to nejpotřebnější k dalšímu žití.
1MHE, Tedy, Miroslav, ale také kdysi mánička a dnes bíťák, lehce hluchý roker Teplice U pepíčka hory 127
|