|
Když ta tvoje otázka je položená dost nesrozumitelně. Jestli chceš vědět, jak si stojí ty tvoje bedny, tak jsi o nich neřekl vůbec nic. Nehledě na to, že zvuk tvé amatérské konstrukce na rozdíl od továrních Tesel nikdo nezná. To není popis, ARN664, ARV161 a střed. Jakej střed? Jaký výhybky? Jak je to uspořádaný? 40l je pro ARN664 už moc. 30l je tak akorát. ARS 934 za mnoho nestojí, chybí jim středové pásmo. ARS830 taky a navíc je basák v moc malé bedně. Takže navzdory tomu, že pěkně basujou, nemají šanci obstát. Nadchnou jenom buchcinkáře. Dvoupásma osazená TVM stojí taky za houby, protože jim taky chybí střední pásmo - ty repráky to nezvládají dobře. Dexon Allegro - no, dejme dejme tomu. AQ nevhodně kombinovali repráky a šidili výhybky - aspoň dokud stavěli z TVM. Nevím, čemu přesně říkáš drajv, ale co já jsem od nich slyšel, to bylo agresivní, hlavně při větších hlasitostech. Teď berou jiný repráky, ale bůhsuď, co z nich vychází. Horší než z těch TVM to snad nebude. Poctivá třípásmová Tesla? Z továrních opravdu moc nevybereš, skoro každá byla něčím zabitá. Asi nejpříjemnější sériové trojpásmo s Teslou, co jsem slyšel, byly RS238B s ARX368 a 1PF06871.
Martinová - takže pop country, trocha elektriky a hodně vokálu, basový základ to potřebuje taky... Totemy by byly sázkou na jistotu. Ze starších konstrukcí by to líp než ARS930 zvládly třeba 1PF 06729 nebo 1PF06871 díky použitým širokopásmům, nebo nějaký podobně vyrobený novotvar (nic složitého ani nákladného). Z nových retro konstrukcí třeba to trojpásmo od Unicorna. Oslavné recenze továrních beden neber příliš vážně, většinou to jsou strašlivý plky a jak to hraje doopravdy, nezjistíš jinak než poslechem a porovnáním. Na druhou stranu, pokud se ti něco opravdu líbí, nemusíš brát vůbec ohled na to, co ti řeknou druzí.
|