Dobrý den, hledám levné a přesto kvalitní reproduktory, prozatím moje nejkvalitnější reproduktory doma jsou Genius SW-HF 5.1 5050, většině z vás se obrátí žaludek a celkem to i chápu. Chci si pořídit kvalitní reproduktory k mé TV, jednoduše se chci dostat na další "level", měl jsem v plánu nějaký to 5.1, zaujmulo mě Quadral Quintas 5000 a jako Reciever jsem se koukal na Pioneer VSX-420-K. A je tu pár problémů, jsem opravdu v tomto oboru HiFi úplně mimo, takže doufám, že budete mít pochopení. Nevím jak tyto reproduktory zapojit, jak jsem se koukal ze zadu na fotkách Recieveru, jsou tam pro mě neznámé konektory, jestli jsem si to přečetl správně tak ty konektory na kabelech se jmenujou banánky?? V žádném obchodě jsem nenašel takovýhle kabely. Jestli bych vás mohl poprosit i o nějaké ilustrační fotky zapojování, musíte na mě jako na blbce.Výkon Recieveru je doufám dostatečný, akorát tedy nesmím pouštět hudbu moc nahlas je to tak?

. Budu potřebovat i k té sestavě subwoofer, nebo zmíněná soustava bude mít lepší bass než mé reproduktory Genius (mimochodem je to hrozný zvuk co ten subwoofer vydává). Díky za pochopení a smysluplnou odpověd.