Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 22:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Otázka ohľadom bedne
PříspěvekNapsal: 18 úno 2011 13:17 

Kraj: SR - Prešovský
Zdravím Vás,
som začiatočník, idem robiť repro do záhrady, nič profesionálne, len by som chcel vedieť, koľko litrovú bedňu mám spraviť resp. aký basreflex približne by mal do toho ísť. MDF-ku mám krásnu čiernu, len my treba pomerať.Ide o to, že mám prerobené autorádio na štandartné pripojenie, neviem, či teraz spraviť iba repro zvlášť alebo zakomponovať do stredu dole rádio v bedni. Repro mám bass Tesla ARN 6608 - 20W, Stred Tesla Arz 4608 20 W, 2x výškač Arv 168 5W. Ešte je tam ten figeľ, stým, aby som neodpálil výškače, ale to už poriešim neskôr. Zatiaľ Vďaka.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Otázka ohľadom bedne
PříspěvekNapsal: 18 úno 2011 13:36 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
No sú tu na začiatku dva základné problémy:
1) toto sú repráky nevhodné na ozvučovanie diskoték, záhradných párty a pod. Takýmto spôsobom ich veľmi ľahko zničíš, lebo sú to 'obyvačkové' hi-fi.

2) z toho vyplýva ďalšia vec - škodí im najmä vlhko, ale nepotešia sa ani vysokým teplotám nad 30°C alebo nízkym pod cca 10°C, o mraze ani nehovorím... Takže vonku by sa mali ocitnúť akurát pri sťahovaní.

Za štandardných okolností treba pre ARN 660x uzavretú bedňu cca 30 l a keďže má byť uzavretá, tak bassreflex žiadny.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Otázka ohľadom bedne
PříspěvekNapsal: 19 úno 2011 18:05 

Kraj: SR - Prešovský
Nie je to na záhradnú párty,ale našiel som doma repráky, a spravím z nich ozvučenie otcovmu prerobenému rádiu. V lete je tam chládok, takže nad 30 by nemalo byť a samozrejme cez zimu sa bedňa uskladní, pýtam sa len preto, aby som vedel približne objem, ako mám navrhnúť skrinku. Vďaka.

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]