Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 20:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: volba reproduktorů
PříspěvekNapsal: 09 dub 2010 19:25 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Přeji všem krásný večer. :) Jsem tady nový a potřeboval bych od Vás zkušenějších poradit s výběrem reproduktorů.Mám doma ozvučnice na reprobedny o rozměrech v85cm š23cm h25cm. Chtěl bych poradit s výběrem reproduktorů. :shock: Bedny by měly být třípásmové a 8Ohmové,chtěl jsem zkusit i zdvojené bas.reproduktory. Páč peněz moc není :oops: tak nejlépe něco za rozumný bakšiš. Uvažoval jsem o domácích repro-TESLA. Budu Vám moc vděčný za každou radu.Poslouchám tvrdší muziku,heavy metal takže spíš něco k tomuto stylu. Moc Vám děkuju. ;)

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: volba reproduktorů
PříspěvekNapsal: 09 dub 2010 19:52 
Řádný člen

Kraj:
32 litrů? No to by mělo na dva 6,5" (nebo jeden 8") stačit. Jaký máš rozpočet čistě na reproduktory?

Jo a nafoť je abychom viděli jestli má smysl je recyklovat a eventuálně co s nimi provést.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: volba reproduktorů
PříspěvekNapsal: 09 dub 2010 20:39 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Zatím mám doma reprosoustavu Magnat monitor A. Hraje celkem dobře,jen ty basy jsou takové nevýrazné,zkoušel jsem se podívat na reproduktory co jsou zač,ale nic na nich není napsáno.Jediný štítek je vzadu na reprobednách a je na něm napsáno-MAGNAT MONITOR A 40-22.500Hz 60/100W 8Ohm Sensitivity 1,8WATT Tak vůbec nevím jaké by mohly být hodnoty reproduktorů.Bedny jsou třípásmové.Rozměrově se mě nehodí do obýváku,manželka prská,tak chci raděj sloupy.Uvažoval jsem nad tím,že bych použil ty repráky z těch Magnatů.Jinak rozpočet na reproduktory tak asi 2000kč. :?

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]