Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 17:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Téma z bazaru: reprosoustavy s ARZ668 a ARV168 8 ohm.
PříspěvekNapsal: 04 říj 2009 09:07 

Kraj: ČR - Zlínský
Thalete, ty zmrde jeden, ty nejenom že jsi vyfoukl pod nosem bednu mně, ale provozuješ to pořád a i jinde. Nemůžu se dočkat, až ti za to jednou někdo dá po držce. Takový hajzly mám nejradši.
Jdi do prdele, s tebou jsem skončil.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: P: reprosoustavy s ARZ668 a ARV168 8 ohm.
PříspěvekNapsal: 04 říj 2009 12:35 
Řádný člen

Kraj:
Sinclaire toho zmrda si strč někam protože tu akorát blbě kecáš a přitom vůbec nevíš že s dotyčným jsem o těch reproduktorech mluvil řadu dní předtím než se o ty repra přihlásili jiní tady. Konkrétně s dotyčným jsem se dohodl už 21.9. tak jaképak vyfouknul když Ciplox se ozval až 24.9. a AiX dokonce 1.10. Jen na to trochu pozapoměl ale to nevadí protože to vše mohu doložit emaily které jsme si posílali. A tobě jsem také nic nevyfouknul, prostě jsem jen byl opět o dva dny rychlejší než ty s těma ARS651. Za to já ti nemůžu. Ty bys na mě také nebral ohledy. Kdybys alespoń napsal že z nějakého důvodu je moc moc potřebuješ tak bych ti je tehdy třeba nechal ale tys byl jen nasranej a prskal kolem sebe. Já jsem neudělal nic mimo seriozní chování. Tak se uklidni! Až budeš mít nějaké důkazy o něčem jiném pak se ozvi!

Pro ostatní aby byli v obraze jak to bylo s těma ARS651 co jsem Sinclairovi údajně vyfouknul:

To bylo tak že dotyčný si dal inzerát na víc serverů. Tady na Reprománii, na Audiowebu a možná ještě jinde. Já jsem jeho nabídku zaregistroval zde na reprománii ve čtvrtek a hned jsem mu napsal. Už v ten čtvrtek jsme se domluvili a v pátek ráno jsme to jen potvrdili s tím že v pondělí si pro ně osobně zajedu. S tím jsem v pátek brzy odoledne odjel do Třeště na sraz příznivců historické radiotechniky na víkend. Předpokládal jsem návrat až v neděli večer ale přijel jsem v neděli už odpoledne tak jsem mu brnknul jestli si pro ně můžu přijet už v neděli. On že jo. Tak jsem si tam zajel. Sinclair si rovněž v neděli vzpoměl že by ty bedny chtěl a reagoval na inzerát na Audiowebu. Ale to už bylo pozdě.

A teď to používá tady proti mě. O jiných případech kdy bych údajně někomu něco vyfouknul nevím. Jestli má nějaké dlkazy ať je předloží protože jinak to považuji jen za bezpředmětné osočování. A nemyslím si že bych byl až takový sobec. Kolik věcí jsem už pro různé lidi sehnal aniž bych z toho cokoliv měl, maximálně tak práci navíc.

Naposledy upravil Thales dne 04 říj 2009 14:25, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Téma z bazaru: reprosoustavy s ARZ668 a ARV168 8 ohm.
PříspěvekNapsal: 04 říj 2009 13:17 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Až to vyřešíte, zamykám a schovám toto téma. Vůči prodávajícímu bylo nevhodné psát tam tyto výrazy, přesunuto.

Edit: 14:20 na žádost zúčastněného uživatele "Thales" téma prozatím ponecháno.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2009 13:43 

Když už se toto fórum stává terčem offtopicu, osobního vyřizování sporů a urážek, tak taky něco připíšu.

Nemyslím si, že by se sem sinclair nějak hrnul aby nám povědíl nějaké chytrosti. Že si sem ale s náma přišel utřít prdel a dělat bordel a urážet lidi, když zrovna on nejvíc na tohle jednání remcá, to je gól...
Teď budu pokračovat přímo:
Sinclaire, zrovna ty tu šij do lidí, když sám zastáváš režim "kdo dřív přijde, ten dřív jebe", a ještě se u toho cejti strašně ukřivděně. Upust nějakou slzičku, a ti dva naši "lidumilové" tě třeba politují. Já tě ale budu muset jednoduše mazat...

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 lis 2009 08:25 

Kraj: ČR - Královéhradecký
Nezlobte se klucí, ale musim taky něco připsat, jelikož jsem nasranej ad absurdum. Sinclair je normální kretén, kterej postrádá základní zásady slušného chování. Kamarád si od něj chtěl koupit včera legendární ARS 850 v Luhačovicích (za pevnou cenu). Domluvili se, že se tam staví a půjdou se na ně podívat... Nakonec tam jel kamarád zbytečně a sinclair si pro jistotu (a pro mě z neznámých důvodů) vypnul telefon, aby prostě nebyl k sehnání. Fuj je to hnus!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 lis 2009 09:46 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
To je pak třeba se rozmyslet, jestli chce prodat nebo nechce a v tom případě bych to já osobně nedával do nabídky v bazaru... Taky budu mít na prodej něco z Tesláckých zásob, ale nevyvěsim to dřív, než se ujistim, že to nechce nikdo z mých známých, nemá cenu se pak vymlouvat příp. zájemcům, že se ten a onen rozmyslel a že to chce, tak už má smůlu. Jinak u Sinclaira žádnej zesák nemám, ani jinak jsem s ním neobchodoval, takže nemám ani špatnou ani dobrou zkušenost v tomto ohledu. Pokud to ale bylo, jak tvrdíš Vikhore, já bych teda někoho jen tak z prdele někam jet nenechal.

Ostatní: Denon DVD 3910, TU-1500AE, DCD 715, DRM 540, Dual CT 1462

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 lis 2009 16:52 
Řádný člen

Kraj:
Sice mi to nečiní nějak obvzláštní potěšení Sinclaira bránit ale je možné že měl zase migrénu. Sám mám s velmi (!) těžkými migrénami problém a protože to mám spojené i s oruchami zraku a řeči nehledě na opravdu neskutečnou bolest na kterou vůbec nic nezabírá tak bych jednal stejně. Kdyby mě to přepadlo byl bych rád že bych byl vůbec schopen ten telefon vypnout. V žádném případě bych nebyl schopný volat, přijmout hovor nebo psát. Samozřemě jakmile bych se trochu vzpamatoval (což může uplynout klidně celý den) dotyčnému bych zavolal, omluvil se a vysvětlil co a jak.
Víte dneska je takový trend že se migrénou označuje prostá bolest hlavy. Peroto se mnozí domnívají že stačí si vzít prášek a jede se dál. Není to tak. Počkejte tedy alespoň dalších 24 hodin až se Sinclair vyjádří a pak nás informuj.

Také to ale samozřejmě mohlo být úplně jinak. Já jen říkám co se mohlo stát.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 lis 2009 18:42 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Toto je nemilé, a rozhodně se jako prodávající omluvit, a nabídnout například slevu na bednách, nebo se jinak udobřit s kupujícím.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 lis 2009 13:50 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Hm, no, Sinclairovi je najlepšie tesne pred odjazdom z domu zavolať, že vyrážaš. Ja to robím takto a môžem povedať len to najlepšie. Raz na mňa zabudol že prídem (dohodli sme sa deň vopred) a ja som ho zobudil doma :oops: tak radšej volám. Stojí to pár korún, ale je to istota. On má toho teraz veľa, aj psychicky aj fyzicky...
Každopádne tie bedne som videl a počul, stav vcelku veľmi dobrý, hrajú jak nové...
Skús mu ešte zavolať.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 lis 2009 09:07 
Řádný člen

Kraj:
Měl vypnutý telefon, je to jasně psáno. Na vypnutý telefon se nedovoláš.
Nemá toho nějak moc už nějak moc dlouho?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 lis 2009 19:46 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
No jo... Tak to je smola. No má, ale kto nemá čo robiť? Hm?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 lis 2009 02:42 
Řádný člen

Kraj:
Jo ale leta?

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]