Poslední návštěva: Právě je 21 lis 2019 20:27


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 26 bře 2012 21:09 
Uživatelský avatar

Registrován: 27 říj 2009 14:44
Příspěvky: 23
Zdravim, zohnal som za dobru cenu tento repro co nan poviete?

http://www.soundquality.sk/index.php?pa ... &Itemid=58

Bude vyhovovat bedna podla vyrobcu?
V 62l Basreflex 10x15cm f 42Hz


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 26 bře 2012 21:42 

Registrován: 05 říj 2008 09:26
Příspěvky: 577
Bydliště: Trenčín
Kraj: SR - Trenčianský
Ak sú udávané parametre pravdivé tak by som do auta použil menší objem a bedňu naladil nižšie. 40-50L a ladenie okolo 30Hz by mohlo byť podľa simulácie ok. Problémom v tak malom objeme bude dĺžka BR, pre 10cm priemer vychádza 50cm dĺžka. Máš možnosť zmerať TS parametre?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 27 bře 2012 10:02 
Uživatelský avatar

Registrován: 27 říj 2009 14:44
Příspěvky: 23
TS-ka nemam kde zmerat... Keby sa pouzily 2 BR s 10cm priemerom?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 27 bře 2012 12:42 

Registrován: 18 pro 2011 00:37
Příspěvky: 158
Kraj: ČR - Pardubický
...tak bys je potřeboval ještě delší. A snižovat průměr nemůžeš, už těch 10cm není hraničních, ale spíš nedostatečných. Ta bedna doporučovaná výrobcem mi podle simulace vychází hrozně, na těch 42Hz vzniká ohromný hrb, což by třeba bylo dobrý na SPL, ale určitě to nevyhovuje definici SQ. Drim má určitě pravdu v tom, že je potřeba ladit to níž - cca 30-33Hz, objem nutně menší být nemusí, jen musíš sladit rozměry bedny s požadovanou délkou BR.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 01 dub 2012 00:33 
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2008 23:59
Příspěvky: 3055
Bydliště: Praha-západ
Kraj: ČR - Středočeský
Má to vyšší Qéčka a jestli to dělá hrb, tak asi lépe vyhoví uzavřená bedna.

_________________
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz


Líbí se Vám web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 13 dub 2014 18:12 
Uživatelský avatar

Registrován: 27 říj 2009 14:44
Příspěvky: 23
Vedel by niekto zmerat parametre??


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 13 dub 2014 19:10 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2013 20:38
Příspěvky: 1449
Kraj: SR - Trenčianský
to si musis zmerat sam, tu je jednoduchy navod:
http://tomkocur.yw.sk/z-navody/meranietsp.html

_________________
Gdy ci smutno, gdy ci źle, jebnij format dysku C.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Audio System KRYPTON 12
PříspěvekNapsal: 14 dub 2014 13:36 
Uživatelský avatar

Registrován: 27 říj 2009 14:44
Příspěvky: 23
Super ked budem mat cas tak to vyskusam..


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group