Poslední návštěva: Právě je 03 srp 2020 17:31


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 27 úno 2012 20:58 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
Zdar chlapi.
Zkoušel už tohle tady někdo? Moc tomu nevěřím, prý to neumí ani stereopřenos a kvalita je otřesná. Jde mi o to, že mám v autě staršího Beckera Traffic Pro (řady BE47xx), co bere jen CDDA a je to docela opruz pořád vypalovat CD. Vím, že nejlepší by ho bylo vyměnit za něco novějšího, ale rádio s tak výborným zvukem a na USB asi pod 500€ nekoupím. Tak spekuluji, jak na tom nejjednodušeji přehrávat mp3. :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 27 úno 2012 22:30 
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2010 19:54
Příspěvky: 194
Kraj: ČR - Pardubický
TheLastUnicorn píše:
Tak spekuluji, jak na tom nejjednodušeji přehrávat mp3.


a už jsi zkusil se podívat třeba na GOOGLE ? a nebo taky tady ?

co se týče kvality, tak do Hifi tomu asi ještě "něco" chybí, ale dá se to poslouchat . . .

sám poslouchám Sencor, je to taková levná sra*ka, ale do auta stačí . . . a hlavně nemusím vypalovat CéDéčka . . .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 00:37 
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2008 23:59
Příspěvky: 3057
Bydliště: Praha-západ
Kraj: ČR - Středočeský
Měl jsem to v autě, docela to funguje, ale dost to šumělo. Asi bych dál vypaloval do CD-DA...

_________________
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 28 úno 2012 21:03 

Registrován: 05 říj 2008 09:26
Příspěvky: 577
Bydliště: Trenčín
Kraj: SR - Trenčianský
Ja som podobný problém s rádiom na CD s vyriešil som ho "servisným zásahom" :D . Odpojil som signál z CD mechaniky (napájanie,mute etc. som nechal) a napájkoval som namiesto neho káblik s jackom. Ako prehrávač používam mobil. Nevýhoda je nemožnosť prehrávať CD, a v CD mechanike sa musí stále točiť CD. Myslím že to ale je zanedbateľná nevýhoda, Ak by som mal nosiť toľko CD koľko hudby sa zmestí do mobilu či MP trosky tak by ich bol plný kufor.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 05:10 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
No tak ja mám výhodu, že ten Becker má vzadu na konektore vstup AUX, ale nechcelo sa mi niekde na palubku montovať 3,5-ku jack. Vo finále to ale asi tak urobím a budem si tam pripájať mptrosku.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 29 úno 2012 08:26 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 18:57
Příspěvky: 639
Bydliště: Trenčín city, Slovakia
Kraj: SR - Trenčianský
Hneď ako sa oteplí tiež chcem AUX vstup do auta montovať, nech sa dá pustiť niečo aj z mobilu a podobne. Otázka znie, ako na tom Beckeri zvolím AUX vstup? Zatiaľ som na to akosi neprišiel...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 02 bře 2012 10:58 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
Neviem, ktorý model BE máš, ale u mňa je to tak, že keď zvolím "CD", tak na displeji dole (nad spodnými tlačidlami) mi svieti nad jedným tým tlačidlom "AUX". Keď to stlačím, aktivuje sa AUX. Vyfotím a postnem.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 05 bře 2012 20:04 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
Tak som sa trochu sekol...AUX sa aktivuje nasledovne:
1. podržíš tlačítko nastavenia zvuku
2. Dolu na displeji nad tlačidlami budeš mať rôzne funkcie, stlačíš tlačidlo so symbolom "->"
3. Nad jedným tlačidlom sa Ti objaví "AUX", stalačíš a frčíš z externého vstupu


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 09 dub 2012 22:36 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4623
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Posledný Jednorožec: Mám druhý najlacnejší model Alpine s Modrozubom (podmienky boli Modrozub, MP3, USB a AUX) a zvuk mi plne vyhovuje. Nepotrpím si v aute na žiadny highend ani tuc-tuc ale či je empétroska nahratá 256 alebo 320 kbps na tom rozoznám :-D. Snáď jediná nevýhoda je, že rozozná na jednej flashke max. 1000 fileov (ak ich je viac, tak hlási error), takže mám na krúžku na kľúče asi 10 flashiek.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 14 srp 2015 14:08 

Registrován: 12 úno 2010 18:12
Příspěvky: 405
Bydliště: Frýdlant, ten v Čechách
Kraj: ČR - Liberecký
Ahoj, mám po noname modelech z aukra bývalou slavnou značku Sencor, ale setkávám se s tím, s čím doposud ne, ani u jednoho z předešlých. Po vypnutí motoru, a opětovném nastartování se vše vrátí k původnímu nastavení, tj. equalizér, a frekvence, po nastavení jede zase vše od první složky, skladby. Čím to může být? Jo, a ještě tohle: při zapnutí klíčku dochází v repro k poměrně silnému lupnutí, to taky nebylo, u předchůdců. Tak nevím.
Cha chá, a ještě jedna věc, všechny "dálkové" ovladače jsou stejné, liší se jenom barvou.
Jestli někdo víte...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 20 lis 2015 20:53 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4623
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
1) Dnešní Sencor nemá NIC společného s bývalým Sencorem, který stejně nikdy nebýval žádnou hájendovou značkou.
2) Vypadá to, jako bys neměl správně zapojen "trvalý plus".

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: FM Transmitter
PříspěvekNapsal: 20 lis 2015 23:31 

Registrován: 12 úno 2010 18:12
Příspěvky: 405
Bydliště: Frýdlant, ten v Čechách
Kraj: ČR - Liberecký
No, je to vyřešeno, vrátili mi peníze, teď tam mám zpátky noname od vietcongu, který šlape stejně dobře, jako ty před nim. Já jsem ten Sencor koupil jen protože vzhled, a protože kámoš ho má už asi čtyři roky a šlape, ten model co jsem vrátil do auta vytuněný vedry, které letos jsme měli, šlape pořád.
Tento konkrétní Sencor byl k ničemu. Nejhorší bylo neustálé střídání mono a stereo signálu. Tak zhruba desetkrát za minutu. Přemísťování ve voze, co dovolila délka kabelu, nepomohlo. Jo, a ještě: usb bylo utopené tak, že určité Flash disky prostě použít nešly, leda bych otvor zvětšil. ale to bych přišel o záruku. Povedený to výrobek.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group