Poslední návštěva: Právě je 11 črc 2020 00:14


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Behringer NX 6000D... porucha
PříspěvekNapsal: 11 pro 2019 20:05 

Registrován: 20 čer 2015 16:43
Příspěvky: 56
Kraj: ČR - Ústecký
Zdarec. Ze zvědavosti a velkým váhání jsem si koupil od Uliho tento digitál a po roce se objevil problém se zapnutím. Po zapnutí tlačítkem se postupem času začala prodlužovat doba naběhnutí zesu klidně i na 40min. Poslal jsem ho na reklamaci a servis ho vrátil že je v pořádku. Doma sem ho hned na poprvý zapnul a naběhl normálně. Druhý zapnutí po 24h oddychu (ale připojen trvale v síti) už nenaběhne ani po 5 hodinách. Měl někdo nějakej podobnej problém klidně i s jiným zesem s podobným zdrojem nebo ho měl rovnou na stole a řešil zdroj?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Behringer NX 6000D... porucha
PříspěvekNapsal: 13 pro 2019 00:55 

Registrován: 03 kvě 2010 17:35
Příspěvky: 106
Bydliště: Louny
Kraj: ČR - Ústecký
Proč ho nepošleš na reklamaci znova? Udělej video pro kterém dojde k závadě ( nahraj na youtube) a omlať jim to o hlavu. Druhá věc je že jsi docela kaskader, nechat zaplé zařízení s poruchou 5 hodin.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Behringer NX 6000D... porucha
PříspěvekNapsal: 14 pro 2019 12:14 

Registrován: 20 čer 2015 16:43
Příspěvky: 56
Kraj: ČR - Ústecký
Video dostali, tam jsem měl štěstí a zapl se po cca 30 vteřinách. Zjistil jsem, že pokud se neodpojí od sítě, tak jsou problémy se zapnutím (asi se musí vybít nějakej kondík nebo jestli má opožděný start, tak jestli ten neodešel)... Jinak sedím od něj něco málo přes metr, tak kdyby něco, jsem poblíž.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Behringer NX 6000D... porucha
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 12:36 
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2012 15:37
Příspěvky: 41
Bydliště: Zuberec
Kraj: SR - Žilinský
Tu je SM, je to pre 3000,ale orientačne by to malo sedieť, 6000= 2ks mostík 3000
https://www.electronica-pt.com/esquema/ ... 000-27421/


Edit : pozrel by som sa najskôr či v pohode nabehne pomocný zdroj s viper 22, ten napája všetky ostatné riadiace obvody, ak áno ďalej by som sa obzeral okolo ne555, tá sa stará spolu s OZ okolo o ochrany.
Pokiaľ nie je šanca tak potom reklamácia alebo servis, niekomu kto vie čo robí.

_________________
Martin audio F15,F10,F8,,4x Cubo 18 (18sound), 8x BC 18 SUB
t amp D3400 mk2,3x Martin audio MA900,Ecler DPA1000(amic) EV DC ONE,ashly protea 4.8sp
F.A.L. Scan 1200 HMI, Atomic 3000DMX, Glp Scan operator FX,Chamsys MQ80


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group