Domluvil jsem dnes se správcem zahrádkářské klubovny nový termín. Během týdne ho mám potvrdit, ale mnoho jiných termínů volných nebude. Všichni, co přežili tu hrůzostrašnou pandémii, jsou jak utržení ze řetězu. Proto bych termín už považoval za závazný. Je to s dost velkým předstihem, tak si to koukejte nějak zařídit. Máme velkou výhodu v tom, že je nájem předplacený od loňska.
Podrobnosti platí stejné jako minule.
Jak budu mít čas, doplním přímo tady všechny potřebné informace, zejména pro nově příchozí. Tak tu teď PROSÍM neházejte dotazy typu: kde přesně, kdy přesně, jestli můžete něco přivézt a jestli můžete taky přijet i když nic nepřivezete. Zván je KAŽDÝ, komu se chce. S exponáty nebo na čumendu.Doplněno 22. 5. 2021:
Kdo by chtěl být na místě s předstihem, můžeme se začít scházet klidně už kolem sedmé hodiny. Budu v práci na dílně. Ale zase ne, že se mi tam navalí dvacet lidí, nebo že mi budete šmajdat okolo za deset sedm a volat mi kde jsem. Samozřejmě kdo to má z dálky, asi kvůli tomu nebude vyrážet ve tři. Nějak kolem deváté bychom měli být nastěhovaní v klubovně.
Pracoviště mám na adrese Česká Skalice,
Palackého 112. Pro jistotu znovu upozorňuju, že je to v oblasti s omezenou rychlostí a PŘEDNOSTÍ ZPRAVA!!! Parkování na zákazech je tu občas postihováno.
Kdo by dorazil výrazně dřív, může vyložit krámy na základně. Převezu je dodávkou. Ke klubovně je to pár minut
pěšky. Takže kdo dojede na základnu, auto pak už může nechat tam.
Kdo by jel později rovnou na místo s nákladem, může
tady pokračovat vlevo (do zákazu) přes mostek až ke klubovně a vyložit tam. Pak by ale asi bylo vhodnější se zase vrátit a zaparkovat o ulici dřív. A kdo by dorazil později a bez nákladu, může auto odstavit
po cestě k tomu zákazu, nebo nahoře u Penny a sejít s kopce.
Dejme tomu do půl deváté můžete přistávat na základně v Palackého. Potom už miřte rovnou do klubovny.
Mostek přes náhon letos předělávali, nově na něj smí až 10 tun, takže nás už nikdo nenabonzuje, že "je tam zase někdo s esúvéčkem a s vlekem". Počet parkovacích míst za ním je ale omezený.
Není v mé moci obstarat tak skvělé zázemí jako měl Penjo ve Streženicích. Na místě se dá udělat kafe nebo čaj. Kdyby každý s sebou vzal nějaký PETky s minerálkou nebo slaný tyčinky do placu, může se to hodit. Předpokládám, že hospody už zase budou nějak fungovat, a že kdo bude vyloženě potřebovat, najde v okolí i ubytování.